Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 3-0 της Ομόνοιας στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος futsal αλλά στο τέλος όχι μόνο δεν νίκησε αλλά λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι. Τελικά οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν και πήραν τον βαθμό.
Ο φουτσαλιστής που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης σε 4-4 για το ΑΠΟΕΛ Παναγιώτης Σκαρπάρης μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για την ματσάρα που έγινε στο Λευκόθεο.
«Μόνοι μας χάσαμε τη νίκη. Μετά το 3-0 εφησυχαστήκαμε , μετά ήρθε και η κούραση, ενώ πληρώσαμε ακριβά και τα λάθη μας» μας είπε αρχικά ο Σκαρπάρης.

Ποια ήταν τα σημαντικά σημεία που έκριναν το παιχνίδι; «Στο ντέρμπι μπήκαν οχτώ γκολ αλλά το πιο σημαντικό από όλα θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας έβαλε η Ομόνοια και μείωσε σε 3-1 πριν από το ημίχρονο. Αν πηγαίναμε με το 3-0 στα αποδυτήρια θα μπαίναμε με άλλο αέρα στην επανάληψη. Το γκολ αυτό έβαλε στο παιχνίδι την Ομόνοια, μπήκε καλά στο β’ ημίχρονο, μας ισοφάρισε και εκεί άλλαξαν όλα. Έτσι είναι το futsal. Σε μερικά λεπτά μπορούν να μπουν πολλά γκολ αν δεν είσαι συγκεντρωμένος».


Πως περιμένεις να εξελιχθεί το πρωτάθλημα; «Περιμένω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό που έγινε ποτέ. Υπάρχουν τέσσερις ισοδύναμες ομάδες, εμείς, η Ομόνοια, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση οι οποίες είναι πάνω-κάτω ισοδύναμες. Θεωρώ ότι εμείς και η Ομόνοια έχουμε ένα μικρό προβάδισμα».
Για το φετινό ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε περισσότερες επιλογές φέτος. Έφυγε ο Κουλουμπρής, επέστρεψαν οι τραυματίες που έχασαν την χρονιά πέρσι, συνεχίζουμε με τους ίδιους Βραζιλιάνους και οι υπόλοιποι από πέρσι. Είμαστε μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Χρίστος Χρίστου