Εκτός από το φιλικό των Νετς με τους Μπακς ο Κάιρι Ίρβινγκ, καθώς δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Άρχισαν οι… απουσίες για τον Κάιρι Ίρβινγκ.
Ο σταρ των Νετς δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έτσι αναγκαστικά θα υποστεί τις συνέπειες, βάσει των πρωτοκόλλων.
Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η ομάδα του Μπρούκλιν δεν υπολογίζει τον 29χρονο γκαρντ για το φιλικό με τους Μπακς, την Παρασκευή (8/10), καθώς στη Νέα Υόρκη μόνο οι εμβολιασμένοι (τουλάχιστον με μία δόση) έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται σε κλειστούς χώρους, είτε εργαζόμενοι, είτε αθλητές.
Από ‘κει και πέρα, η εξέλιξη αυτή δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη από την στιγμή που ο Ίρβινγκ αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία ότι θα το πράξει αυτό σύντομα. Μάλιστα, οι Νετς αρχίζουν να συνηθίζουν στην… ιδέα ότι δεν θα έχουν τον σούπερ σταρ τους στα ματς στο Μπρούκλιν.
Πάντως, στην υπόθεση αυτή θα βγουν χαμένες και οι δύο πλευρές. Αφενός η ομάδα του θα πληγεί αγωνιστικά, αφού δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή της έναν σούπερ σταρ και αφετέρου ο ίδιος ο παίκτης θα «ματώσει» οικονομικά. Κι αυτό γιατί, εκτιμάται ότι για κάθε ματς που δεν θα αγωνίζεται στο Μπρούκλιν ο Ίρβινγκ θα χάνει περίπου 380.000 δολάρια, ενώ εάν δεν αγωνιστεί και στα 41 παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα των Νετς, τότε η χασούρα μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 15 εκατ. δολάρια για τον ίδιο!