Αποφάσισε να αφήσει την Κροατία και την Χάιντουκ Σπλίτ για λογαριασμό της Κύπρου και του Απόλλωνα και φαίνεται ότι μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι με την επιλογή του.
Έπαιξε στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα αποκλείστηκε νωρίς, δουλεύει σε ένα υγιές περιβάλλον σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και την δεδομένη στιγμή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για τον Μπασέλ Ζράντι ο λόγος ο οποίος ξεχώρισε από τις νέες μεταγραφές της ομάδας της Λεμεσού και χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε μερικούς μήνες αύξησε την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Τον περασμένο Ιούνιο η τιμή του ήταν στις 300 χιλιάδες και τέσσερις μήνες μετά είναι στις 400 χιλιάδες.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την «γαλάζια» φανέλα και οι γκολάρες του απέδωσαν καρπούς, με την τιμή του να έχει πάρει και πάλι την ανιούσα, μετά την κατιούσα των τελευταίων χρόνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Δανός με Λιβανέζικες ρίζες άξιζε 1.000.000 και από τότε άρχισε να πέφτει. Τώρα και βάση αριθμών πήρε τα πάνω του.

Ο Ζράντι έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα σαν βασικός, δύο στην Ευρώπη κόντρα στην Ζίλινα και πέντε στο πρωτάθλημα και πέτυχε τέσσερα γκολ, δύο στο Conference League και δύο στο πρωτάθλημα.

Χρίστος Χρίστου