Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ότι ο Τζίτζιο Ντοναρούμα είναι απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τους Ιταλούς φιλάθλους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ισπανία, τονίζοντας ότι η σκουάντρα ατζούρα θα έπρεπε να είναι πάνω απ’ όλα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Ισπανία για τον ημιτελικό του Nations League, αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που γνώρισε ο Τζίτζιο Ντοναρούμα από τους φιλάθλους, τονίζοντας ότι αυτό είναι απογοητευτικό.

Ο 56χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πολύ καλός στην αναμέτρηση με τη ρόχας και ότι η Ιταλία πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα στο μυαλό των φιλάθλων. Υπενθυμίζεται ότι οπαδοί των ροσονέρι κρέμασαν ένα πανό σε γέφυρα του Μιλάνου στο οποίο του έλεγαν ότι δεν θα είσαι ευπρόσδεκτός στην πόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για τις αποδοκιμασίες στον Ντοναρούμα: “Σίγουρα δεν θα τον ευχαριστούσε, όπως δεν άρεσε και σε εμάς. Ο Τζίτζιο τα πήγε καλά. Προφανώς, ήταν απογοητευτικό, επειδή έπαιζε η Ιταλία.

Δεν ήταν ένα παιχνίδι συλλόγων. Έπρεπε να το αφήσουν εκτός για ένα παιχνίδι, ίσως να το άφηναν για το Παρί – Μίλαν, γιατί υποτίθεται ότι η Ιταλία είναι πάνω απ’ όλα”.