Με φαρμακερή ατάκα εξέφρασε την οργή του για τη διαιτησία ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, οποίος κάθεται στον πάγκο της Παλμέιρας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φριχτά παράπονα για τα σφυρίγματα στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μινέιρο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, στην οποία η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.

«Το VAR κάλεσε τον διαιτητή για τα δύο πέναλτι, έπρεπε να τον καλέσει για το φάουλ στον Ρον, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Δεν είμαι διαιτητής. Είναι ντροπή το VAR να τρώει… pop corn και να μην βλέπει αυτό που είδαν όλοι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά υπήρξαν παράγοντες, οι οποίοι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Διακυβεύοντα πολλά. Το πρεστίζ, χρήματα… Πρέπει να έχουμε επαγγελματική διαιτησία και όχι ερασιτεχνική. Είναι η τρίτη φορά που μας σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά ελπίζω να μην μας διαιτητεύσει ξανά. Κόντρα στη Σάο Πάολο δεν είδε το πέναλτι στον Λουίς Αντριάνο. Ούτε στο VAR και σήμερα δεν έδωσε την κόκκινη στον παίκτη που έκανε φάουλ στον Ρον. Αυτή η απόφαση επηρέασε το αποτέλεσμα».