Πέρα από τα 6 γκολ που έχει πετύχει σε 7 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι και αυτή τη στιγμή στο διάλειμμα του Οκτωβρίου έχει καταφέρει ν’ αφήσει πίσω του κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος σε κατηγορίες που έχουν να κάνουν με την επίθεση. Και φυσικά δεν είναι καθαρόαιμος φορ…
Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ των «κόκκινων» έφτιαξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο της Λίβερπουλ στο ντέρμπι (2-2) με τη Σίτι, συνεχίζοντας ν’ αποσπά διθυραμβικά σχόλια και να λαμβάνει στήριξη άνευ προηγουμένου από τον κόσμο της ομάδας που τον βλέπει να είναι… on fire.
Αν και τη φετινή σεζόν έχει δείξει πως οι κινήσεις του αφορούν κυρίως την πλευρά και δεν είναι τόσο… «μπουκαδόρος» προς την περιοχή, ο Σαλάχ έχει καταφέρει να είναι ο πιο απειλητικός επιθετικογενής ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ.
Τα προσδοκώμενα γκολ του ήταν στα 4,91 και έχει φτάσει να μετράει 6 τέρματα σε 7 αγωνιστικές, ενώ, είναι πρώτος στην κατηγορία των τελικών ενεργειών με 28 και των επαφών με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με 67.