Για την παρουσία του στην Ανόρθωση, τη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας και την κατάσταση του γηπέδου, μίλησε στο πλαίσιο της εκπομπής «ΑΝΟλα στη φόρα» το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής της «Κυρίας», Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι σχετικές του αναφορές στην Cablenet:

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης

«Μια μεγάλη ομάδα, χωρίς κόσμο δεν γίνεται. Η ομάδα είναι μεγάλη και έχει πολύ κόσμο. Κρίμα που κάποια παιδιά δεν έρχονται, δεν θα μπω στην διαδικασία για τους λόγους και δεν είναι δική μου απόφαση αν θα επιστρέψουν, είναι άλλων ανθρώπων. Υπάρχει μια κόντρα που δεν ωφελεί κανένα. Το βλέπεις και στην Ευρώπη. Είναι ωραία τα ευρωπαϊκά για τον κόσμο. Βλέπει τα γήπεδα στο εξωτερικό και μετά τα δικά μας. Πριν από 30 χρόνια το επίπεδο μας ήταν ανάλογο με τα γήπεδα μας. Πλέον δεν μας αντιπροσωπεύει σαν χώρα και σαν κυπριακό ποδόσφαιρο να παίζουμε σε αυτά τα άθλια γήπεδα. Εκτός από 2-3 τα άλλα είναι άθλια. Με ρωτάνε πολλές φορές για την Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ευρώπη και μετά στα γήπεδα της Κύπρου. Δεν βοηθάνε τους παίκτες να παίξουν μπάλα».

«Είμαι 30 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Οι σχέσεις μας αρχίζουν από πολλά χρόνια πριν. Πρόσφερα σαν παίκτης και προσπαθώ να προσφέρω και σαν προπονητής. Ελπίζω να φαίνεται πως η ομάδα πάει μπροστά. Διεκδικούσαμε δύο τίτλους, σταμάτησαν το πρωτάθλημα, πέρσι πήραμε το κύπελλο. Φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα. Είναι αμοιβαία η εκτίμηση με τον κόσμο. Υπάρχουν στιγμές που με στεναχωρούν και τους στεναχωρούν. Όμως δουλεύουμε για να πάμε μπροστά. Το επίθετο που τους χαρακτηρίζει είναι μαχητές. Το γήπεδο χρειάζεται βελτίωση, τουλάχιστον να παίζουμε στην Ευρώπη».

Για τη σημασία των εγκαταστάσεων του «Α. Παπαδόπουλος»:

«Όταν έπαιζα εγώ, με έπαιρναν στο γήπεδο και μετά στο προπονητικό κέντρο για να τα δω. Εδώ, που να τους πάρουμε; Ξέρουμε πόσο σημαντικό να είναι καλό το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος. Πολλές φορές είναι πολύ σημαντικό».

LIVE ο ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ