ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: «Φυσικά και έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη-Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα στην Κύπρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος της εκπομπής «ΑΝΟλα στη φόρα» ήταν το βράδυ της Τρίτηςαπόψε (05/10) ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι, η Ευρώπη, η ενίσχυση που έγινε και άλλα πολλά τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης στο κανάλι της Cablenet από τη συνάδελφο, Έλενα Γεωργίου.

Αναλυτικά οι πιο βασικές του αναφορές:

Για την ύπαρξη αυτής της εκπομπής και τη σημασία της για την Ανόρθωση:

«Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει πλέον και αυτό το με΄σο για να μπορεί ο κόσμος της ομάδας να ενημερώνεται περισσότερο για την ομάδα. Και εμείς φυσικά θα την στηρίζουμε και εύχομαι καλή συνέχεια».

Για τη σημασία της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά όταν παίζεις με ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και με ανατροπή. Το φετινό πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ένα ΑΠΟΕΛ με τόσα όσα πέτυχε θα έφτανε στο σημείο να ξεκινά τόσο άσχημα μια χρόνια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν ήταν εύκολο. Ταξιδέψαμε στο εξωτερικό και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο φάνηκε ότι ήμασταν δυνατοί».

Για τη διαχείριση της κούρασης στα διπλά παιχνίδια:

«Εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές τι ζωή κάνουν. Στο εξωτερικό παίζουν μέσα και έξω και με βαρύ πρόγραμμα και αν είσαι επαγγελματίας μπορείς να αντέξεις αυτή την πίεση. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Αρτυματά. Παίζει με Εθνική, παίζει μαζί μας, παίζει σε Ευρώπη και σε Κύπρο. Αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ήταν κουρασμένος θα ήταν αυτός, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο καλυ΄τερος στην ομάδα».

Για το ποιος έμαθε τα σουτ α-λα-Κετσπάγια στον Αρτυματά:

«Χαίρομαι για τον Κωστάκη. Έπαιζε σε μια ομάδα αρκετά χρόνια και δεν είχε ευκαρίες. Εμείς από την πρώτη στιγμή τον φέραμε στην Ανόρθωση. Είναι πραγματικός αρχηγός. Και με την συμπεριφορά του εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δουλεύει και δεν πέτυχε τίποτα τυχαία. Και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, ούτως ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ευχάριστες στιγμές στον κόσμο της Ανόρθωσης».

Για το συμβόλαιο του Αρτυματά και αν υπάρχουν σκέψεις για ανανέωση γενικότερα με κάποιους παίκτες:

«Δυστυχώς και γενικότερα στην Κύπρο μάθαμε να περιμένουμε τελευταία στιγμή. Γίνονται αρκετές αλλαγές γενικότερα. Έχουμε πολλούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, και εγώ σαν προπονητής θα ήθελα να υπογράψουν νέα συμβόλαια για να είναι και αυτοί πιο άνετοι».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν θα κάνει καλό στην Ανόρθωση:

«Θα συμφωνήσω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να πάρουμε ανάσες. Αλλά έχουμε και εμείς αρκετούς διεθνείς και σημαντικούς παίκτες που παίζουν με τις Εθνικές τους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να επιστρέψουν όλοι υγιείς».

Για την ένταση στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Πάντα υπάρχει ένταση σε αυτά τα παιχνίδια και σε όλα τα ντέρμπι. Ευτυχώς για εμάς η ομάδα κέρδισε το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο. Χάναμε 1-0 και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Στο τέλος όλα καλά, αλλά ακόμα πιστεύω ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας. Στην προετοιμασία είχαμε προβλήματα και ελπίζω ότι και τα προβλήματα που είχαμε τώρα θα τα ξεπεράσουμε σύντομα. Δεν αντιπροσωπεύει εμάς να μην ήμαστε στα ψηλά της βαθμολογίας για πολλούς λόγους. Για εμάς ο ξεκάθαρος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή της Ανόρθωσης σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 13 χρόνια:

«Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία που περάσαμε στους ομίλους. Οι ομάδες που παίξαμε δεν ήταν εύκολες. Μια ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, χρειάζεται αυτά τα παιχνίδια. Το οικονομικό στήριγμα είναι μεγάλο. Βοηθάει την ομάδα να λειτουργεί ομαλά. Όμως είναι και το πρεστίζ. Είναι πολλά τα 13 χρόνια. Σαν ομάδα είναι σημαντικό να την γνωρίζει ο κόσμος στην Ευρώπη. Τώρα στο Βέλγιο ήρθε τόσος κόσμος. Έμειναν άφωνοι εκεί, δεν το περίμεναν. Έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον τόπο μας και είναι πολύ καλό. Ελπίζω να συνεχίσουμε στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο. Όταν είπα πως θα πάμε για τίτλο, είναι λόγω του κόσμου. Έπαιξε με τον ΑΠΟΕΛ ο κόσμος. Το μόνο κακό με την Ευρώπη είναι που δεν παίζουμε στην έδρα μας και παίζουμε στο ΓΣΠ. Μακάρι να παίζουμε κάθε χρόνο και ας είναι σε όποιο γήπεδο. Θα έπαιζε ρόλο με την Γάνδη αν ήμασταν στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Κάπως υποτιμήσαμε την Παρτιζάν και άλλες ομάδες. Έχουμε τους αγώνες με την Φλόρα Ταλίν και ελπίζουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Βέβαια έχουμε ελπίδες. Στο επόμενο με την Φλόρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι τα λεφτά, βαθμοί για την Κύπρο. Είναι πολλά. Περιμένουμε με σοβαρότητα το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει ελπίδα για πρόκριση απ’ τον όμιλο:

«Βέβαια έχουμε ελπίδες. Στο επόμενο με την Φλόρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι τα λεφτά, βαθμοί για την Κύπρο… Είναι πολλά. Περιμένουμε με σοβαρότητα το επόμενο παιχνίδι».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης

«Μια μεγάλη ομάδα, χωρίς κόσμο δεν γίνεται. Η ομάδα είναι μεγάλη και έχει πολύ κόσμο. Κρίμα που κάποια παιδιά δεν έρχονται, δεν θα μπω στην διαδικασία για τους λόγους και δεν είναι δική μου απόφαση αν θα επιστρέψουν, είναι άλλων ανθρώπων. Υπάρχει μια κόντρα που δεν ωφελεί κανένα. Το βλέπεις και στην Ευρώπη. Είναι ωραία τα ευρωπαϊκά για τον κόσμο. Βλέπει τα γήπεδα στο εξωτερικό και μετά τα δικά μας. Πριν από 30 χρόνια το επίπεδο μας ήταν ανάλογο με τα γήπεδα μας. Πλέον δεν μας αντιπροσωπεύει σαν χώρα και σαν κυπριακό ποδόσφαιρο να παίζουμε σε αυτά τα άθλια γήπεδα. Εκτός από 2-3 τα άλλα είναι άθλια. Με ρωτάνε πολλές φορές για την Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ευρώπη και μετά στα γήπεδα της Κύπρου. Δεν βοηθάνε τους παίκτες να παίξουν μπάλα».

«Είμαι 30 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Οι σχέσεις μας αρχίζουν από πολλά χρόνια πριν. Πρόσφερα σαν παίκτης και προσπαθώ να προσφέρω και σαν προπονητής. Ελπίζω να φαίνεται πως η ομάδα πάει μπροστά. Διεκδικούσαμε δύο τίτλους, σταμάτησαν το πρωτάθλημα, πέρσι πήραμε το κύπελλο. Φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα. Είναι αμοιβαία η εκτίμηση με τον κόσμο. Υπάρχουν στιγμές που με στεναχωρούν και τους στεναχωρούν. Όμως δουλεύουμε για να πάμε μπροστά. Το επίθετο που τους χαρακτηρίζει είναι μαχητές. Το γήπεδο χρειάζεται βελτίωση, τουλάχιστον να παίζουμε στην Ευρώπη».

Για τη σημασία των εγκαταστάσεων του «Α. Παπαδόπουλος»:

«Όταν έπαιζα εγώ, με έπαιρναν στο γήπεδο και μετά στο προπονητικό κέντρο για να τα δω. Εδώ, που να τους πάρουμε; Ξέρουμε πόσο σημαντικό να είναι καλό το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος. Πολλές φορές είναι πολύ σημαντικό».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Θα είναι πολύ δύσκολο για όλους. Είδαμε ομάδες που έλεγαν ότι όπως ήρθαν στην πρώτη κατηγορία θα πέσουν είναι στις πρώτες θέσεις. Είναι δύσκολο για όλους. Χάσαμε βαθμούς από ομάδες δεύτερης εξάδας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο και αν δεν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό θα χάσεις. Χάσαμε δυο παιχνίδια, το ΑΠΟΕΛ τέσσερα, η Ομόνοια δυο, είναι δύσκολο».

Για το αν δικαιώθηκε με τις επιλογές των Ουάρντα, Λάζαρο και Λάφερτι:

«Θα το πούμε τέλος της σεζόν αυτό. Δεν είναι να λες πως φέραμε ονόματα. Βοήθησαν την ομάδα ναι, αλλά στο τέλος θα πούμε αν έγινε καλή δουλειά, αν βοήθησαν».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είμαστε τυχεροί γιατί όλοι οι παίκτες που ήρθαν μπήκαν γρήγορα στο κλίμα. Αν δεν είσαι οικογένεια, είναι δύσκολο. Έχουμε κάποια παιδιά που είναι πολύ ευχάριστοι στην παρέα. Και ο Λάφερτι και ο Ουάρντα δίνουν ευχάριστες νότες στα αποδυτήρια. Έχει μεγάλη σημασία το καλό κλίμα. Η δουλειά μας σαν προπονητές είναι δύσκολη γιατί απ’ τους 27 ποδοσφαιριστές πρέπει να βάζουμε 11, και χαίρομαι που όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε παίκτες που προτιμάμε ή αγαπάμε περισσότερο. Για εμάς όλοι είναι το ίδιο και προσπαθούμε να βάλουμε τους καλύτερους. Σίγουρα λάθη κάνουμε αλλά δεν είναι επίτηδες».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται:

«Δεν αρέσει σε κανέναν αυτό. Έχω σταματήσει να ακούω ράδιο, τηλεόραση. Τίποτα. Προσπαθώ να ακούω την δουλειά μου. Ότι μπορούσε να κάνει κάποιος, το έχω κάνει για το καλό του ποδοσφαίρου. Έχει που εκτιμούν, έχει που λένε κακίες… Τι να κάνω;».

Για τον επόμενο στόχο του:

«Η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Είχαμε πρόπερσι την ευκαιρία και δυστυχώς δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το τι σημαίνει η Ανόρθωση για τον ίδιο:

«Όπως είπα και πριν η ιστορία μου με την Ανόρθωση είναι 30 χρόνια πίσω. Υπήρχαν πολλές ωραίες και καλές στιγμές αλλά και απογοητεύσεις και πίκρες. Αυτή η ομάδα μου έδωσε την δυνατότητα να πετύχω τα όνειρα μου. Να παίξω σε πολύ ψηλό επίπεδο. Για εμένα αυτή η ομάδα σημαίνει πάρα πολλά».

Για παιχνίδι που θα το θυμάται για μια ζωή:

«Σίγουρα είναι το παιχνίδι στην Τραπεζούντα αλλά και τα δυο με τον Ολυμπιακό που περάσαμε στο Champions League. Και τα φετινά βέβαια που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους».

Ένα τελευταίο μήνυμα στον κόσμο:

«Να απολαύσουν τις Ευρωπαϊκές στιγμές και να ξέρουν πως χρειαζόμαστε στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Δώσαμε χαρές στην ομάδα, αξίζουμε την συμπαράσταση και την έχουμε, όμως ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι πολύ περισσότερος και τον θέλουμε πάντα στο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Τα συλλυπητήρια του ΑΠΟΕΛ στον Κρέσπο για τον χαμό του πατέρα του!

Το ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον ποδοσφαιριστή...

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

Στο αμυντικό στοιχείο που έδειξε ο Ολυμπιακός, ιδίως στο...

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα (17,5. εκατ.) του Κάρμο!

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Νταβίντ...

Βαθμολογία/Πρόγραμμα EuroLeague: Ο…σκληρός Ολυμπιακός συνεχίζει για το όνειρο της 4άδας!

Απίθανο διπλό στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, που λύγισε...

Η Μονακό καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε από τη Λυών με κομβικούς Τζέιμς και Οκόμπο!

Η Μονακό δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με νίκη από τη...

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη!

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς...

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με επική ανατροπή στην 4η περίοδο!

Όλα έμοιαζαν εναντίον του, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα...

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς!

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στη...

Η Εφές άλωσε την έδρα της Μπασκόνια με σαρωτικούς Λάρκιν – Κλάιμπερν!

Μεγάλο διπλό με 97-76 πέτυχε η Εφές κόντρα στην...

Άνετο πέρασμα για Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και σταθερά σε τροχιά τετράδας!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα από το Μόναχο επικρατώντας τη...

Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων!

Με ν/σ που ψήφισε το απόγευμα η Ολομέλεια καταργείται...

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία!

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία...

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

Σε μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η Premier League....

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

Ο Νικόλας Καρασαμάνης και η σύζυγος του. Ευτυχισμένοι και...

Ο ΚΟΟΥΤΣ…

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αξιοποίησε ιδανικά το πολύ καλό ρόστερ...

Στην «Stark Arena» για το Παρτίζαν-Ολυμπιακός οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην «καυτή» ατμόσφαιρα της «Stark Arena» κόντρα στην Παρτίζαν,...

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ…

Ο Τσακανιάς μαζί με το Χατζηγεωργίου παρέλαβαν το τρόπαιο...

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Αυτή είναι η ΑΕΛ στο Φούτσαλ!

Η απονομή και τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ κατέκτησε το Κύπελλο μετά την άνετη επικράτηση...

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

Ο Φαμπρίτσιο ήταν η ηγετική μορφή για να κατακτήσει...

«Αυτό θα πάθει το ΑΠΟΕΛ, αν πέσει από την κορυφή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είπε ξανά ο Κώστας Μαλέκος, αυτή τη φορά...

Επιστολή από την μητέρα της Μαριλένας -«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα»

Επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Υπουργό Δικαιοσύνης...

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Είναι ονειρική σεζόν… αφιερωμένο στον κόσμο»!

Αυτά δήλωσε μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου ο...

Αλύγιστη η Ζάλγκιρις συνεχίζει απτόητη στο δρόμο για το play-in!

Με τον Κίναν Έβανς σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Ζάλγκιρις...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!

Αυτοί είναι οι φουτσαλιστές της ΑΕΛ. Οι κορυφαίοι την...

«Αυτό θα πω αν κάνει…διπλό το ΑΠΟΕΛ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος στο 110ο επεισόδιο της εκπομπής «Balla...

Μπουχαλάκης: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο και τα συναισθήματά μας»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μοιράστηκε τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του...

Πόσο αλλάζει από την ήττα της 27ης Ιανουαρίου;

Πανέτοιμη για να υποδεχθεί την Πάφος FC μαζί με...

Το νέο…παιχνίδι του Ρονάλντο αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο,...

Θρήνος σε Λίβερπουλ και Φόρεστ: Απεβίωσε ο Λάρι Λόιντ!

Ο… big Larry δεν είναι πια εδώ. Ο παλαίμαχος...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

Ατομικό για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Παναθηναϊκό!

Η τακτική προσέγγιση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του...

Από το ναδίρ (ίσως) στο ζενίθ σε… 147 μέρες!

Στις 5 Νοεμβρίου 2023 η ΑΕΚ έχανε από το...

ΠτΔ: «Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»

Η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την...

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ…

Μήνυμα ετοιμότητας από τον Πίριτς. Θα είναι στα δοκάρια...

Ο Μιλουτίνοβ ταξίδεψε μόνος του στο Βελιγράδι για να σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού!

Στη Σταρκ Αρένα ο Νικόλα Μιλουτίνοβ, που ταξίδεψε από...

Ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Η σύγκληση άτυπης γενικής συνέλευσης καταδεικνύει με τον πλέον...

Στο νοσοκομείο ο Τεόντοσιτς – Χάνει το ματς με Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρόβλημα από το πουθενά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενόψει του εκτός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ντβάλι με το ΑΠΟΕΛ…

Είναι δεδομένο, ότι η αξία του Λάσα Ντβάλι θα...

ΧΡΗΜΑ-ΑΠΟΕΛ

Ο Μπέλετς, ο Ντβάλι και ο Κβιλιτάια πάνε στην...

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Διαφωνώ με τον Τιμούρ, ιδανική περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς…»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Οι αυξήσεις θα οδηγήσουν σε άνοδο της βενζίνης κοντά...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Κεραυνός! (ΦΩΤΟΣ)

Στη 12η κατάκτηση κυπέλλου της ιστορίας του, έφθασε ο Κεραυνός,...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

INSTAGRAM