Έκδηλη ήταν η απογοήτευση στο πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν, όταν ο Λουίς Σουάρες σκόραρε το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον φακό να απαθανατίζει τον Ολλανδό κόουτς να βάζει το χέρι μπροστά στα μάτια του.

Η Ατλέτικο “καθάρισε” το ματς με την Μπαρτσελόνα (2-0), μόλις από το πρώτο μέρος, με τον Λουίς Σουάρες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας το δεύτερο για να οδηγήσει τους “ροχιμπλάνκος” στη νίκη.

 


 

Κάπως έτσι, ο Ουρουγουανός σταρ πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (2/10) το πρώτο τέρμα της καριέρας του απέναντι στους “μπλαουγκράνα” και πλέον έχει να καμαρώνει για το γεγονός πως έχει σκοράρει απέναντι και στις 31 ομάδες της La Liga που έχει αντιμετωπίσει.

 


 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ωστόσο, η απογοήτευση ήταν μεγάλη, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τα επίσημα, λόγω της τιμωρίας και να δίνει οδηγίες μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα, η αντίδρασή του Ολλανδού κόουτς όταν ο Σουάρες σκόραρε στο 44′, με τον τηλεοπτικό φακό να τον “πιάνει” να βάζει το χέρι μπροστά στα μάτια του, προκειμένου να μην βλέπει το θέαμα αυτό.