Ακάθεκτη συνεχίζει η Μίλαν, που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Αταλάντα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάπολι. Χάνει συνεχώς έδαφος η La Dea που έχει μείνει στους 11 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή.

Στο 1ο μόλις λεπτό, ο Ερναντές πέρασε κάθετα στον Καλάμπρια που με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μούσο για το 0-1. Στο 14’ ο Μενιάν έσωσε μετά από σουτ του Σαπάτα και στην επαναφορά ο Τόμορι έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μαλινόβσκι.

Στο 19’ ο Μενιάν έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Τζαπακόστα και από την εκτέλεσή του ο Σαπάτα πήρε την κεφαλιά με τον Μενιάν να πραγματοποιεί νέα απίθανη απόκρουση.

Και στο 42’ ο Φρόιλερ έχασε έξω από την περιοχή από τον Τονάλι που πλάσαρε τον Μούσο κι έγραψε το 0-2 ενώ στο 45’ το πλασέ του Κεσί πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 60ο λεπτό ο Μούσο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Σαλεμάκερς από κοντά, ενώ στο 78’ η Μίλαν έφυγε στην κόντρα, ο Ερναντές άνοιξε αριστερά στον Λεάο που με απίθανο πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο 85’ η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μεσίας και ο Σαπάτα εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1 και στο 90+4′ μετά από γύρισμα του Πάσαλιτς από δεξιά, ο Σαπάτα πλάσαρε εξ επαφής για το 2-3.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ (46’ Κοουπμάινερς), Ντζιμσίτι, Μέλε (56’ Μουριέλ), Τζαπακόστα, Φρόιλερ (87’ Πάσαλιτς), Ντε Ρόουν, Πεσίνα (24’ Πετσέλα), Σαπάτα, Μαλινόβσκι (56’ Ίλιτσιτς)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Ερναντές (80’ Μπάλο Τουρέ), Κίερ, Τόμορι, Τονάλι (80’ Μπενασέρ), Κεσί, Ντίαθ (74’ Μεσίας), Σαλεμάκερς, Λεάο (90’ Πελέγκρι), Ρέμπιτς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ