Ο Λουίς Σουάρες πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ που σημείωσε σε βάρος της Μπαρτσελόνα, με μία χειρονομία γεμάτη υπονοούμενο για τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της La Liga. Ο Ουρουγουανός επιθετικός των “κολτσονέρος” πανηγύρισε συγκρατημένα το γκολ που πέτυχε απέναντι στην πρώην ομάδα του, λίγο αργότερα όμως δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα με αποδέκτη τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ως γνωστόν άλλωστε, οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καλές εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, από την στιγμή δηλαδή που ο προπονητής της Μπαρτσελόνα εισηγήθηκε την αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού από τους μπλαουγκράνα. Τότε που η απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν μεταφέρθηκε στον Λουίς Σουάρες μέσω τηλεφωνήματος, που -σύμφωνα με όσα γράφτηκαν τότε στην Ισπανία- κράτησε περίπου 60 δευτερόλεπτα.

Ενώ λοιπόν βάδιζε προς το κέντρο του γηπέδου, ο Λουίς Σουάρες έκανε χειρονομία πως μιλάει στο τηλέφωνο, κοιτάζοντας προς τα επίσημα, εκεί όπου βρισκόταν ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος -εκτός όλων των άλλων λόγω τιμωρίας- ήταν υποχρεωμένος να δίνει… τηλεφωνικά τις οδηγίες του προς τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.