Παράπονα για την διαιτησία από την ΕΝΑΔ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την Basket League.

Αναλυτικά:
Στον χθεσινό μας αγώνα με τον Απολλων Λεμεσού, ο τρίτος διαιτητής κ. Όμηρος Κουρρής με μια απόφαση του, στέρησε από την ομάδα μας την δυνατότητα να συνεχίζει να διεκδικεί την νίκη.
Συγκεκριμένα (Όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ πιο κάτω) ένα απλό φάουλ δόθηκε αντιαθλητικό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του παίκτη μας για το υπόλοιπο χρόνο, τις 2 βολές και 1 επιπλέον από την τεχνική ποινή και την κατοχή στην φιλοξενούμενη ομάδα. Το σκορ ήταν 51-54 .
Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός της ευκολίας που δόθηκε το παράδειγμα προηγούμενου φάουλ (στο βίντεο, τράβηγμα φανέλας από πίσω) όπου έγινε σύσκεψη μεταξύ των διαιτητών.
Σε μια ολοφάνερη φάση έγινε σύσκεψη, σε μια αμφισβητούμενη ουδείς ασχολήθηκε, ούτε οι οι πρώτοι 2 διαιτητές.
Η Καλαθόσφαιρα είναι άθλημα λαθών, αθλητών, προπονητών και διαιτητών και η ΕΝΑΔ δέχεται ότι τα λάθη είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού και ανθρώπινα.
Παρακαλεί όμως όλους τους αρμόδιους φορείς να επισημαίνουν τα λάθη στους διαιτητές και να επιβάλουν τις αντίστοιχες ποινές.
Οι πρωταγωνιστές οφείλουν πάντα να είναι οι αθλητές. Σε δύσκολες εποχές ένεκα της πανδημίας η ΚΟΚ και τα σωματεία θυσιάζουν χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπούν.
Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους και περαστικά στον διεθνή καλαθοσφαιριστή του Απόλλωνα Ηλιάδη .

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ