Η Oμόνοια 29ης Μαίου με την 4άρα επί του Οθέλλου, δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος στην β’ κατηγορία. Ποτέ τους δεν μίλησαν για άνοδο αλλά για μια καλή πορεία και σταθεροποίηση στην κατηγορία και καλά κάνουν αλλά αυτά που δείχνουν στο γήπεδο στέλνουν μηνύματα.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης στο «Αμμόχωστος» επί του Οθέλλου Θεοδόσης Κύπρου μίλησε στο balla.com.cy για το μεγάλο διπλό, για την συνέχεια, για τους στόχους και για τον κόσμο.
Για την μεγάλη νίκη επί του Οθέλλου; «Ο Οθέλλος είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά πολύ καλή ομάδα είναι και η δική μας. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε με ένα μεγάλο αποτέλεσμα που μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους. Νιώθουμε πολύ καλά στην κορυφή».
Εσύ έθεσες τις βάσεις για μεγάλο διπλό με τα δύο γκολ που πέτυχες: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα του να φτάσει σε αυτή τη νίκη. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και έκανα την δουλειά μου στο παιχνίδι με τον Οθέλλο».
Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα; «Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα δεν μπορείς να βλέπεις πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά με στόχο τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».
Μπορεί αυτή η ομάδα να κάνει το μεγάλο μπαμ και να ανέβει στην α’ κατηγορία; «Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα, είμαστε στις αρχές. Κάναμε μια μεγάλη νίκη αυτή την αγωνιστική και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ενόψει και της συνέχειας».
Ποιο είναι το μυστικό αυτής της ομάδας με το εξαιρετικό ξεκίνημα; «Είναι δύο τα… μυστικά. Το πρώτο η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από όλους στις προπονήσεις, από τον προπονητή και την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι ο κόσμος. Ο κόσμος είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι, το έδειξε και στο «Αμμόχωστος» στο ματς με τον Οθέλλο».

Χρίστος Χρίστου