Σε βίλα οργίων ο ρεφ του ντέρμπι!
Α' Κατηγορία

Σε βίλα οργίων ο ρεφ του ντέρμπι!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

O διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα είναι ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει διευθύνει ξανά παιχνίδια ελληνικών ομάδων και του οποίου o πρότερος βίος απασχόλησε τον διεθνή Τύπο.
Βλέπετε, o 41 ετών ρέφερι είχε συμμετάσχει σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας και στο σημείο που είχε εντοπιστεί, στη Βοσνία, βρέθηκαν εννέα γυναίκες, 26 άντρες, όπλα και κοκαΐνη. Επρόκειτο για ένα πολυτελές σπίτι στην πόλη Μπιεγέλινα.
Η διοργανώτρια του «πάρτι» ήταν η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, η οποία συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα. Η ίδια κατηγορήθηκε για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο Σλάβκο Βίντσιτς, αφού αρχικά συνελήφθη κι αυτός, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τους συλληφθέντες.
Ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι «αιωνίων» είχε δηλώσει για το θέμα: «Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε»

Related posts