Παρότι είναι ακόμη αρκετά νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ο Πάμπης Ανδρέου καταθέτει στο balla τις αρχικές του εντυπώσεις για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, θετικές κι αρνητικές.

– Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας;

«Είναι πολύ νωρίς. Φάνηκαν λίγα πράγματα. Η Ομόνοια δεν είναι η περσινή, ίσως λόγω Ευρώπης και κάποιων τραυματισμών. Περίμενα καλύτερη την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, προς το παρόν έχει σκαμπανεβάσματα. Ο Απόλλωνας έχει καλούς παίκτες, θα είναι εκεί. Χρειάζεται να δείξει υπομονή με τον νέο προπονητή. Έφαγε τον… μπάτσο στην Ευρώπη, αλλά έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ θέλει πίστωση χρόνου. Η ΑΕΛ θα είναι επίσης εκεί. Έχει τον ίδιο προπονητή, αλλάζει λίγους παίκτες κάθε χρόνο. Το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, όπως δείχνει, ίσως δυσκολευτεί να μπει εξάδα. Μετά από ένα μήνα όμως ίσως να λέμε άλλα. Δεν είναι ομάδα. Το καταλαβαίνεις στο γήπεδο.

– Ποια η άποψή σου για τη φετινή Ανόρθωση;

«Αυτό που είδα, βάσει ποιότητας των παικτών της, την περίμενα καλύτερη. Έχει αρκετά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της. Αν δεν βρει συνοχή και να ανεβάσει την απόδοσή της, θα το πληρώσει. Δεν είναι δικαιολογία η Ευρώπη. Έχει πολύ καλό υλικό, αρκετές λύσεις».

 

Ανδρέας Βεντούρης