Ναι μεν υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και το εύρος της, αλλά υπάρχει και επόμενη μέρα σύμφωνα με τον παλιό άσος της ομάδας Μάριο Χαραλάμπους ο οποίος μίλησε στο balla.com.cy.
«Δεν χάθηκε ο κόσμος με μια ήττα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν ακυρώνεται η προσπάθεια που προηγήθηκε με τις τέσσερις σερί νίκες. Ο Απόλλωνας έχασε από μια πολύ καλή ομάδα. Αλίμονο αν τους πάρει από κάτω. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα».
Θα βοηθήσει η διακοπή που ακολουθεί; «Κάποιες φορές η διακοπή κάνει καλό, κάποιες φορές βγάζει τις ομάδες από τον ρυθμό τους. Στον Απόλλωνα δεν υπάρχει πρόβλημα ρυθμού, η κατοχή ήταν διπλάσια από την ΑΕΚ, οι μέσοι κράτησαν μπάλα, οι επιθετικοί ήταν καλοί, απλά στοίχησαν τα προσωπικά λάθη στην άμυνα».
Μπορεί ο Απόλλωνας φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα; «Αυτός είναι ο στόχος. Μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ήταν το φαβορί. Δεν αλλάζει κάτι με μια ήττα. Βλέποντας και τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα, δεν νομίζω να υστερεί από καμιά ο Απόλλωνας, ούτε από την Ομόνοια, ούτε από το ΑΠΟΕΛ, ούτε από την Ανόρθωση, ούτε από την ΑΕΛ».

Χρίστος Χρίστου