Η νίκη της ΑΕΚ στο Τσίρειο και ιδιαίτερα η έκταση της προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση και πλέον η ομάδα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον αλάνθαστο μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι Απόλλωνα.
Ο παλιός άσος της ομάδας της Λάρνακας και πιστός οπαδός της Κλήμης Αλεξάνδρου μίλησε στο balla.com.cy για το μεγάλο διπλό στο Τσίρειο.
«Με βάση την ποιότητα της ομάδας μας δεν αποτελεί έκπληξη η νίκη στο Τσίρειο. Ίσως η έκταση της να προκαλεί αίσθηση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ του Τρισκόφσκι. Σε αντίθεση με όσα βλέπαμε από την ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια σε τέτοια παιχνίδια που όταν προηγούμασταν είχαμε παθητικό ρόλο, αυτή την φορά ήταν αλλιώς. Προηγηθήκαμε και δεν κάτσαμε πίσω αλλά κυνηγήσαμε και δεύτερο γκολ και καλά κάναμε από την στιγμή που έχουμε παίκτες με ποιότητα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον Τρισκόφσκι και ακόμα 1-2 ποιοτικούς παίκτες τώρα έχουμε  πολλούς και αυτό παίζει τον ρόλο τους στην προσέγγιση ενός αγώνα και πριν την έναρξη του αλλά ιδιαίτερα κατά την διάρκεια με τις συνθήκες που θα προκύψουν» μας είπε ο Κλήμης Αλεξάνδρου.

Χρίστος Χρίστου