Την άποψη του για το παιχνίδι που θα γίνει στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Άρη αλλά και για την αναμέτρηση στην Πάφο ανάμεσα στην Πάφος FC και την Δόξα εξέφρασε ο αρχηγός του Ερμή Ανδρέας Παπαθανασίου μιλώντας στο balla.com.cy.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

«Μπορεί ο Άρης να παίζει εκτός έδρας αλλά του δίνω ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Θεωρώ ότι διαθέτει ποιο ποιοτική ομάδα από τον Εθνικό ο οποίος παίζει στην έδρα του και καίγεται για βαθμούς. Η ομάδα της Άχνας έκανε και πολύ καλά παιχνίδια, ίσως να αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή αλλά για να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο ματς με τον Άρη».
ΠΑΦΟΣ-ΔΟΞΑ
«Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα η Πάφος θα το πάρει το ματς. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ παίζει και στην έδρα της. Ξεκάθαρο φαβορί δεν είναι καθώς και η Δόξα έδειξε στα παιχνίδια της ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, πανηγύρισε τεράστια νίκη με την Ανόρθωση… άγγιξε μία νίκη με την Ομόνοια σε ένα ματς που δεν πήρε ούτε ισοπαλία και θα έχει και επιστροφές. Εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα που έχρισα φαβορί αλλά επιμένω ότι η Πάφος έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι».

Χρίστος Χρίστου