Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την ΠΑΕΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Cytavision ο διευθυντής της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.
Για τους Κύπριους της ΑΕΛ: «Πρώτα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ΠΑΕΕΚ που αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. Για τον Κεραυνό περιμέναμε ότι θα έρχονταν η κλήση στην Εθνική. Πάντως εγώ του είπα στόμα κλειστό και συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει να δώσει πάρα πολλά. Θα πρέπει όπως όλα τα παιδιά να μείνει σοβαρός και συγκεντρωμένος.»

Για τον Μηνά Αντωνίου και την επιστροφή του στην αποστολή: «Είναι στην αποστολή, είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά έχουμε δρόμο. Είναι ένας διεθνής που πιστεύω πως λυπεί στην Εθνική. Ο Σωτηρίου είναι στην κλήση και ο Παπαφώτης νομίζω θα είναι στο σύντομο μέλλον».

Για τον παιχνίδι: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πρέπει να κερδίσουμε σήμερα. Πολλά μπορούν να γίνουν σε παιχνίδια όπως το τελευταίο που δώσαμε. Έχω δει την ΠΑΕΕΚ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος και είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ομάδα προπονητή, ο οποίος παρουσιάζει ένα πολύ πειθαρχημένο σύνολο».