ΟΜΟΝΟΙΑ: Έχει πρόβλημα ακόμη και όταν προηγείται!
Europa Conference League

ΟΜΟΝΟΙΑ: Έχει πρόβλημα ακόμη και όταν προηγείται!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Είχαμε αναφέρει το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Ομόνοια όταν μένει πίσω στο σκορ, αφού δεν μπορεί να φτάσει εύκολα σε ανατροπές και να πάρει αποτελέσματα, εξ ου και οι πενιχρές επιδόσεις της στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αλλά και όταν προηγείται, δύσκολα κερδίζει, όπως συνέβη και χθες με την Καραμπάχ!

Δώδεκα επίσημα παιχνίδια έχει δώσει η Ομόνοια σε Κύπρο και Ευρώπη και στα επτά από αυτά βρέθηκε πίσω στο σκορ, με απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Μόλις στα τέσσερα από τα δώδεκα παιχνίδια προηγήθηκε η Ομόνοια (το δωδέκατο ήταν «λευκή» ισοπαλία), αλλά και πάλι έχει καταγράψει μόνο μία νίκη!

Τα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκε η Ομόνοια:
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σούπερ Καπ) 1-1
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΦΛΟΡΑ 1-0
ΦΛΟΡΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ 1-4

Είναι προφανές ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει τα… πατήματά τους ακόμη τη φετινή περίοδο και ο προβληματισμός είναι προφανής. Ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να βρει λύσεις, για να επιστρέψουν οι πρωταθλητές στο δρόμο των επιτυχιών. Έχει δείξει στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των «πράσινων» πως μπορεί να βρει τις λύσεις αυτές, ειδικά τώρα που η ομάδα δεν έχει υποστεί πολλές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει πανικός από την εικόνα της ομάδας. Μιλάμε για την ομάδα που –με λίγες αλλαγές στο ρόστερ- πέρυσι πρωταγωνίστησε, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει η ανάκαμψη. Αλλά ο χρόνος τρέχει και η ανάκαμψη δεν μπορεί να περιμένει. Ήδη από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οφείλει η Ομόνοια να δείξει βελτίωση και να επιστρέψει στις νίκες. Εξάλλου έχει ήδη απώλειες στο πρωτάθλημα και είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τους «μαυροπράσινους» για να είναι ήρεμη και στη διακοπή.

Ειρήνη Σπυροπούλου

Related posts