Μετά την μεγάλη ανατροπή επί της ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι πολύ σημαντική η νίκη για εμάς. Όταν από το πρώτο λεπτό χάνεις 1-0 από την ΠΑΕΕΚ και το γυρίσεις είναι σημαντικό. Ξέραμε ότι η ΠΑΕΕΚ είναι καλή ομάδα, το πρωτάθλημα είναι δυνατό. Η ΠΑΕΕΚ έκανε καλά παιχνίδια. Μίλησα πριν το παιχνίδι με τον φίλο μου τον Μάκη Σεργίδη και του έδωσα συγχαρητήρια. Με το μπάτζετ που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Η ομάδα μου έχει ποιότητα και όποιος παίζει, όποιος έρθει από τον πάγκο μπορεί να δώσει κάτι. Είμαι ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τους θέλαμε όλοι τους βαθμούς. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε από την Λεμεσό. Τώρα δουλειά, δουλειά δουλειά. Τώρα ακολουθεί διακοπή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κλήθηκαν στην Εθνική και ελπίζω να επιστρέψουν υγιείς».
Κάνατε νωρίς τις αλλαγές σας και το γυρίσατε το παιχνίδι: «Η δουλειά μου είναι να αλλάξω πράγματα αν κάτι δεν πάει καλά. Ξέραμε την ποιότητα των επιθετικών μας και του Μάζουρεκ. Κάνουμε ροτέισιον και όλοι παίζουν. Κάποιοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη που κάμε στην αρχή του παιχνιδιού»
Για την επιστροφή Παπαφώτη στην 11άδα: «Ξέρουμε πόσο σημαντικός παίκτης είναι. Σιγά, σιγά θα μπορέσει να παίξει και περισσότερα από 45 λεπτά. Ήταν πολύ καλός σήμερα, δεν τον περίμενα τόσο καλό. Ο Βασίλης θέλει δουλειά και αν συνεχίσει έτσι θα πάει και αυτός Εθνική».
Τώρα η διακοπή και μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Τώρα θα χαλαρώσουμε κάποιες μέρες. Παίζουμε στο Τσίρειο με την Ανόρθωση, ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Από τώρα να πω στον κόσμο ότι θέλουμε την βοήθεια τους. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε».