Τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ θα πρέπει να την δουν από δύο σκοπιές στην ΑΕΛ καθώς είχε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της.
Ναι μεν ήρθε η μεγάλη ανατροπή αλλά «απαγορεύεται» να κρύψει τα προβλήματα που βγήκαν στο ματς του Μακαρείου κάτω από το χαλί.
Η μία όψη του νομίσματος λέει ότι η ομάδα βρέθηκε προ των πυλών ενός άσχημου αποτελέσματος είτε αυτό ήταν ήττα, είτε ισοπαλία κόντρα στην ΠΑΕΕΚ και στο τέλος αντέδρασε και το γύρισε. Αυτή η αντίδραση αλλά και οι απόλυτα επιτυχημένες αλλαγές του Κέρκεζ που έφεραν την ανατροπή μπαίνουν στην μεριά των θετικών και αυτά είναι και τα μόνα που πρέπει να κρατήσουν.
Η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι η ΑΕΛ δέχθηκε ένα… παιδικό γκολ όπου και ο Κέρκεζ διερωτήθηκε πως το δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του (τον έδειξε η κάμερα). Λέει επίσης ότι η ΠΑΕΕΚ που δεν έκανε τελική με το ΑΠΟΕΛ είχε 3-4 καλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ και αν γινόταν το 2-0 θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, ενώ λέει επίσης ότι η ΑΕΛ δεν έδειξε ικανή να βάλει εκείνη την πίεση που έπρεπε να βάλει για να «πνίξει» τον αντίπαλο. Δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, μια ισοφάριση ανέλπιστη και έπρεπε να μπει ο Μαίντεβατς να καθαρίσει.
Όλα αυτά έχει την ευκαιρία η ομάδα να τα δουλέψει στην διακοπή που ακολουθεί. Είναι πολύ σημαντικό που κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μπει στην διακοπή αυτή με τι καλύτερες προϋποθέσεις.

Χρίστος Χρίστου