Η εύρυθμη λειτουργία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου συζητήθηκε σε νέα συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μελών του ΔΣ, με εκπροσώπους του αθλήματος.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, η δεύτερη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό ο Οργανισμός να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Τρίαθλο, για την εύρυθμη λειτουργία του αθλήματος και γενικότερα των αθλητών. Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι μετά την πρώτη συνάντηση το θέμα εξετάστηκε λεπτομερώς στη συνεδρία του ΔΣ και αναμένει τώρα από τα δύο μέρη του Τριάθλου, να πάρουν οριστικές αποφάσεις για επίλυση του προβλήματος.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Τριάθλου εξέφρασαν και πάλι τις θέσεις και απόψεις τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον ΚΟΑ για τις συνεχείς προσπάθειες του για εξεύρεση συναινετικών λύσεων.
Εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη ΔΣ Κάλλη Χατζηϊωσήφ, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου & Μιχάλης Ιωάννου, ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης.
Από το Τρίαθλο παρέστησαν οι Θεοφάνης Γεωργίου, Χρυστάλλα Αβρααμίδου, Ηρακλής Ηρακλέους, Παναγιώτης Νταής, Πάμπος Σπανούδης, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Σταύρος Γεωργίου, Δημήτρης Καδής, Ανδρέας Ευθυμίου και Στάθης Χριστοφή.