Έκανε την προσπάθεια, στο βαθμό που μπορούσε αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος.
Βασικά, η ομάδα του Κετσπάγια, πέρασε δύσκολες στιγμές στο α΄ημίχρονο με τους Βέλγους να είχαν καθολική υπεροχή και είχαν μία καλή παρουσία για περίπου 25 λεπτά στην επανάληψη, με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τους Αραγιούρι και Ντέλετιτς.
Ηττήθηκε όμως φυσιολογικά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι νίκησε και η Παρτιζάν, δεν φαίνεται να υπάρχουν, παρά μόνο ελάχιστες πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση στον όμιλο.
Η εξέλιξη αυτή, υποχρεώνει την Ανόρθωση, να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και πιο πολύ στο πως θα ξεκουραστεί για να εμφανιστεί με φρεσκάδα και δυνάμεις στον αγώνα της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ.
Ο Τιμούρ που έριξε όλους τους βασικούς στο γήπεδο με τη Γάνδη (πλην του Λόρια) και πλέον με μία μόνο προπόνηση ( βλέπε το Σάββατο) αφού η αποστολή επιστρέφει την Παρασκευή το απόγευμα, καλείται να βρει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη στο ντέρμπι.
Δεν καταγράφηκαν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, ενώ ήταν πολύ καλή η απόδοση του Τζουρ στα δοκάρια, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι βασικός και την Κυριακή.