Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην «Γκελάμκο Αρένα» εν όψει του αυριανού αγώνα με την Γάνδη. Θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης με την οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ντένις Πόποβιτς.
«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γάνδη είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»,  το αρχικό σχόλιο του Τιμούρ Κετσπάγια.
Για το αν μπορεί να προκριθεί η Ανόρθωση: «Δεν βλέπουμε τόσο μακριά. Βλέπουμε το παιχνίδι, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα η ομάδα. Δεν θα είναι έκπληξη αν νικήσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον όμιλό μας. Σε οποιοδήποτε γήπεδο».
Για τις δυσκολίες στα εκτός έδρας: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην προετοιμασία, είναι θαύμα που βρισκόμαστε εδώ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Δεν μπήκαμε από την πίσω πόρτα στην Ευρώπη, το αξίζαμε. Πρέπει να είναι και καλές οι συνθήκες για να παίξεις καλά. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε και στους δυο αγώνες στο πρωτάθλημα. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που είναι πολύ σημαντικός. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μπορεί να περιμένει το πρωτάθλημα».
Για την αμυντική λειτουργία και το αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη: «Αστε το πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε το Ευρωπαϊκό. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να πεις ότι θέλεις. Χάσαμε δύο παιχνίδια, που μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε, τα προβλήματα που είχαμε και οι παίκτες που ήρθαν αργά, χρειάζονται χρόνο. Για το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είσαι σίγουρος για τους τρεις βαθμούς πλέον. Δεν το πήραμε τόσο σοβαρά σε αυτά τα παιχνίδια, δεν μειώνει όμως τη νίκη που πήρε ο αντίπαλος. Μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».
Για το ότι οι παίκτες παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο στην Ευρώπη: «Eιναι πολύ μεγάλη αλλαγή όταν παίζεις από Κύπρο σε Ευρώπη. Παίζεις σε τρομερά γήπεδα ενώ στην Κύπρο… δεν θέλω να μιλήσω μεμονωμένα. Ο ποδοσφαιριστής το νιώθει. Αυτό ένιωθα και εγώ. Δεν μπορώ να τους αδικήσω. Όταν βλέπεις ότι εδώ έχεις όλα τα απαραίτητα, είναι πιο εύκολο να δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

ΝΤΕΝΙΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ:
«Ξέρουμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά. Αν αγωνιστούμε καλά, ως ομάδα, θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα».
Για την εικόνα της Ανόρθωσης τα τελευταία παιχνίδια: «Ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Προσπαθούμε να το λύσουμε και να είμαστε καλύτεροι στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα».
Για την προσωπική του απόδοση: «Σε κάποια πήγα καλά σε κάποια άλλα όχι. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να είμαστε καλύτεροι».