Άλλο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, και άλλο να παίζεις μπροστά από χιλιάδες φιλάθλους. Αυτή ήταν η σύγκριση που σχολίασε ο Μπεργκ σε σχέση με την περσινή παρουσία της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League, εν όψει Καραμπάχ. Οι Ομονοιάτες θα δώσουν βροντερό παρών στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης και ενδεχομένως να φτάσουν τις 10 χιλιάδες. Ο Μπεργκ ξέρει πως η ομάδα του μπορεί να αποκτήσει τεράστια δυναμική έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της και ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα για να κάνει σημαντικό βήμα… πρόκρισης! Γιατί μία ενδεχόμενη νίκη, ακόμα και τη 2η αγωνιστική, θα δώσει τεράστια προοπτική σε αυτό το κομμάτι. 
Ο Νορβηγός προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να φρεσκάρει εκ νέου την 11άδα του. Επιπλέον λύση στα χέρια του είναι ο Μποτεάκ, όχι όμως και τον Μιξ Ντίσκερουντ. Ο Αμερικάνος έμεινε εκτός αποστολής και θα είναι πιο έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παπουλής, Τζιωνής, Κακουλλής, Λανγκ και Ψάλτης, διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ δεδομένα θα επιστρέψει και ο Γκόμεθ στο αρχικό σχήμα. Οπότε, αναμένουμε να δούμε αλλαγμένη κατά… μισή την 11άδα του Μπεργκ. Φυσικά οι επιλογές είναι αρκετές, σε όλες τις γραμμές, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομόνοια.

Κύπρος Εγγλέζος