Ο Χάιν Βανχαεζεμπρουκ, προπονητής της Γάνδης, τόνισε στη διάσκεψη τύπου ότι η Aνόρθωση θα είναι δύσκολος αντίπαλος και δεν πρέπει να τύχει υποτίμησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η Ανόρθωση είναι ένας ισχυρός και τρομερός αντίπαλος. Έχουν μια καλή ομάδα με παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όλοι πλέον γνωρίζουν ποιος είναι ο στόχος μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έχουμε βιώσει σχεδόν τα πάντα. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας».
Για το τι πρέπει να προσέξει στον όμιλο: «Σε πρώτη φάση πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Κοιτάξτε τον αγώνα με τη Φλώρα. Παίξαμε πολύ χαλαρά εκεί. Παίξαμε ξανά έτσι απέναντι στη Σέρκλ Μπριζ, αλλά θέλω να δω ότι αυτό θα αλλάξει».
Για τους τραυματίες: «Δεν έχω αποφασίσει για τους Ντεπουατρέ, Οτζίτζα και Οκούμου. Προπονήθηκαν μαζί μας σήμερα, αλλά δεν έχει αποφασιστεί αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ο Κασκβετάτζε δεν θα αγωνιστεί».
Για το πως περιμένει το παιχνίδι: «Η Ανόρθωση θέλει την κατοχή, έτσι νομίζω. Τους αρέσει να κρατούν την μπάλα. Είχαν 60% κατοχή με την Παρτίζαν. Μπορούν να σκοράρουν από μακρινή απόσταση. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες με αυτό το στοιχείο τον Χριστοδουλόπουλος. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον χαμηλού επιπέδου».