«Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα η ομάδα. Δεν θα είναι έκπληξη αν νικήσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον όμιλό μας». Αυτό δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, δείχνοντας την πίστη που έχει στους παίκτες του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο. Και η αλήθεια είναι πως από ποιότητα… ξεχειλίζει η Ανόρθωση, απλά αυτή η ποιότητα δεν έχει «δέσει» ακόμη για να βγει και η ανάλογη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γεωργιανός προβληματίστηκε έντονα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Η αμυντική αστάθεια και γενικότερα η λειτουργία, είναι απαγορευτικό να κάνει εκ νέου την εμφάνισή της.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για το παιχνίδι στο Βέλγιο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο μίας νέας αρχής μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Τιμούρ, δοκίμασε αρκετά στις προπονήσεις με στόχο να διορθώσει κάποιες αδυναμίες, όσο γίνεται βέβαια μέσα σε αυτό το διάστημα που διανύσαμε. Και σχήμα με 3άδα στην άμυνα, και με 4άδα, αλλά δούλεψε αρκετά και στο τακτικό κομμάτι ούτως ώστε να ανακόψει την Γάνδη που επιτίθεται με διαφορετικούς τρόπους και χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα στα άκρα.
Για το παιχνίδι στο Βέλγιο, πιθανό είναι να διαφοροποιηθεί ο σχηματισμός, με τον Καλτσά να εισέρχεται στο αρχικό σχήμα για να καλύψει τη δεξιά πλευρά. Φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης οι Αντωνιάδης, Χουσμπάουερ και Λάζαρος σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη. Ο πρώτος, εάν πάρει θέση στο αρχικό σχήμα θα ενισχύσει τους Αραγιούρι και Ρισβάνη, ο Χουσμπάουερ θα πάρει τη θέση του Νίνουα και ο Λάζαρος του Ντέλετιτς.

Κύπρος Εγγλέζος