Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη νίκη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν είναι σοβαρά σημεία βελτίωσης, όμως υπάρχει τρομερή διάθεση. Στο παρόν σημείο, αυτή η μεγάλη διάθεση υπερνικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι πολύ φανερό στο γήπεδο, ότι οι παίκτες θέλουν να προσφέρουν, το δείχνουν με την υπερπροσπάθεια στο γήπεδο. Τώρα προηγείται ο ενθουσιασμός, αυτό είναι θετικό στοιχείο όμως πρέπει να κερδηθεί χρόνος για να επέλθει μεγαλύτερη ηρεμία στους παίκτες».

Για τον Σόουζα: «Είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε στην ομάδα. Στο πρόσωπο του μπορεί η ομάδα να βρει τον αρχηγό της. Μπορεί να αποτελέσει την πυξίδα και παράδειγμα για τους άλλους παίκτες. Αυτό φάνηκε και στο πως στήριξε τον Μάγκλιτσα που έχασε το πέναλτι, και στο γκολ του κλπ».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Μπορεί να είναι ο αγώνας που αν κερδηθεί από το ΑΠΟΕΛ, να αποτελέσει την έναρξη της αντεπίθεσης. Οι δύο νίκες ήταν σημαντικές αλλά με την Ανόρθωση θα είναι πολύ σημαντικό αν έρθει η νίκη».