Ο Μουσταφά Αμίνι, μεταγράφηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (24/9, δανεικών εντός συνόρων) στην ΠΑΕΕΚ με τη μορφή υποσχετικής από τον Απόλλωνα.
Η προσφυγική ομάδα, είχε τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα και ο Αυστραλός θα έχει την πρώτη του γνωριμία στην απογευματινή συνάντηση της ΠΑΕΕΚ για την προπόνηση/αποθεραπεία την επομένη του αγώνα. Άλλωστε, ο επόμενος είναι την Παρασκευή κόντρα στην ΑΕΛ και δεν υπάρχουν και πολλές ημέρες προετοιμασίας.
Τι ισχύει όμως με τον Αυστραλό; Ο Αμίνι, που προέρχεται από τραυματισμό, δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί με μπάλα. Βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης (τρέξιμο κλπ.) και πιθανώς να μπει με την υπόλοιπη ομάδα το επόμενο διάστημα. Αν καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην διακοπή, τότε θα βοηθήσει και το τεχνικό επιτελείο να διαμορφώσει καλύτερη άποψη για τον ίδιο.
Είναι σημαντικό να συμβεί αυτό κατά το συγκεκριμένο διάστημα,
διότι το πρόγραμμα της ΠΑΕΕΚ θα είναι αρκετά απαιτητικό στην πορεία του πρωταθλήματος και θα χρειαστούν σημαντικές βοήθειες από ολόκληρο το ρόστερ, όχι μόνο τον Αυστραλό. Η πρώτη άποψη πάντως που υπάρχει για τον Αμίνι, είναι θετική. Φτάνει να καταφέρει και ο ίδιος να βοηθήσει την προσφυγική ομάδα…

Κύπρος Εγγλέζος