Συνήθως οι ποδοσφαιριστές έχουν το κίνητρο της νίκης σε κάθε παιχνίδια και από εκεί και πέρα ανάλογα και με την πορεία της ομάδας που αγωνίζονται διαμορφώνονται και οι στόχοι τους καθενός. Ο Παπουλλής ερχόμενος στην Ομόνοιας είχε ένα μεγάλο κίνητρο να στεφθεί πρωταθλητής, που το έκανε και να βοηθήσει την ομάδα του να μπει σε ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που έγινε επίσης. Ο Ελλαδίτης παρότι έχει πατήσει στα 36 του χρόνια παραμένει μια πολύτιμη μονάδα και ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί αν αλλάξει το παιχνίδι σε μια φάση.

Το δεδομένο κίνητρο των πρασίνων, μαζί και του Παπουλλή, είναι η επανάληψη της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος. Επιπλέον ο Ελλαδίτης έχει και ένα δικό του κίνητρο, να φτάσει τα 100 γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα, μέσα στην χρονιά, επίτευγμα που δεν έχουν πετύχει πολλοί. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στα 93 γκολ, 84 με τον Απόλλωνα και 9 με την Ομόνοια.

Ο ποδοσφαιριστής υπολείπεται επτά γκολ για να καταστεί τριψήφιος στο πρωτάθλημα και αν ρίξουμε μια ματιά στον μέσο όρο τερμάτων που έχει, λογικά είναι ένα επίτευγμα που θα το πιάσει μέσα στην χρονιά.

Αριστείδου Μιχαήλ