Η θητεία του Σαμίρ Νασρί στην Σεβίλλη κράτησε μόλις έναν χρόνο, τη σεζόν 2016-17 που αγωνίστηκε στους Ανδαλουσιανούς με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως δύσκολα θα την ξεχάσει και η αιτία ήταν η ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με τον τότε προπονητή του, Χόρχε Σαμπαόλι.

Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος πλέον επιτελικός μέσος μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Journal du Dimanche», ο Αργεντινός τεχνικός τού είχε τόση αδυναμία που έφτασε κάποια στιγμή στο σημείο να του λέει πως θα μπορεί να βγει έξω και να διασκεδάσει έχοντας την απόλυτη κάλυψή του.

«Ο Σαμπαόλι με αγαπούσε τόσο πολύ ώστε μία φορά μου είπε: “Έλα στην ομάδα μας, θα μπορείς να πιεις, να βγαίνεις σε ντισκοτέκ, να κάνεις ό,τι θέλεις και θα σε καλύψω εγώ στον σύλλογο.

Σου ζητώ μόνο να παίζεις καλά στο τέλος της εβδομάδας», τόνισε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του ο 34χρονος Γάλλος, για να προσθέσει με νόημα:

«Εάν ήθελα να συναντήσω την οικογένειά μου το Σαββατοκύριακο όταν δεν έπαιζα, ο Σαμπαόλι μου έλεγε πως θα φρόντιζε εκείνος το σκυλί μου».

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Σεβίλλη, ο Νασρί φόρεσε 30 φορές τη φανέλα των νερβιονένσες πετυχαίνοντας 3 γκολ, με τον Γάλλο να έχει αγωνιστεί επίσης κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι και να έχει εκπροσωπήσει την εθνική Γαλλίας στις τελικές φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και του 2014.