Με το συμβόλαιο του Ιβοριανού χαφ να λήγει το καλοκαίρι του 2022 και τον παίκτη να αρέσκεται σε μία μετακίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Φρανκ Κεσί αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος στη Μίλαν από το καλοκαίρι του 2017 ωστόσο φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από το Μιλάνο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα του.

Οι «ροσονέρι» δεν το βάζουν κάτω και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον 24χρονο μέσο στο Μιλάνο παρά το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι, που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις φαίνεται πως δεν σκοπεύει να αυξήσει την πρόταση της Μίλαν για τον παίκτη.

 

Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε αδιέξοδο και τον Ιβοριανό να αρέσκεται στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

 

Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί παλαιότερα και άλλα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου και η Ατλέτικο Μαδρίτης.