Να συνεχίσει να παρουσιάζει και φέτος ανταγωνιστικό πρόσωπο θα επιδιώξει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία στην περσινή χρονιά κατάφερε να μπει στην τετράδα των πλέι οφ του πρωταθλήματος .

Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τη περσινή χρονιά, ενώ στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο Ζάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος παίρνει την ευκαιρία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του εντός παρκέ.

Στο πλάι του θα βρίσκεται ο βοηθός Στράτος Βαρδαξής, ενώ το προπονητικό επιτελείο ενισχύθηκε με τον Παναγιώτη Τρισόκκα, ο οποίος έχει το ρόλο του τεχνικού συμβούλου.

«Στόχος είναι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη και να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ στους φίλους της καλαθόσφαιρας» είπε ο Ζάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής στις με κορυφαία επιτυχία της συμμετοχή στους τελικούς στους U18 το 2015, ενώ θήτευσε επίσης ως βοηθός προπονητής της ανδρικής ομάδας το 2016-2019.

Όσον αφορά τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρώτος προπονητής μάς ανάφερε: «Ήταν κάτι που είχα στα μελλοντικά σχέδια, όμως ήρθε η ευκαιρία αμέσως μετά το τέλος της καριέρας μου. Με βρήκε απροετοίμαστο τόσο σύντομα, αλλά ότι την είχα με χαροποίησε. Είμαι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, είναι κομμάτι της ζωής μου το μπάσκετ και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Οι νέοι

Στην ομάδα του Παραλιμνίου άλλαξαν όλοι οι ξένοι και πλέον στο ρόστερ βρίσκονται οι Αμερικανοί Αουστίν Μπούργκετ, Μίλαν Άκουα και ΝτεΑντρέ Ντίξον. Επιπλέον, στους «βυσσινί» εντάχθηκαν τρεις καλαθοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά. Πρόκειται για τους Μάριο Γεωργίου, Χρίστο Χατζηκώστα και Δημήτρη Καραγιάννη. Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Ντεμάρκους Στάκει, Νικ Γκρίφιν, Μιχάλης Κουμής, Ντάλαν Ίνγκραμ, Τζόρντιν Γουίλιαμς, Ανδρέας Χειμώνας.

Το ρόστερ

Αουστίν Μπούργκετ

Μίλαν Άκουα

ΝτεΑντρέ Ντίξον

Παναγιώτης Ζάντης

Μάριος Γεωργίου

Βασίλης Χαραλάμπους

Σίμος Σολωμού

Χρίστος Χατζηκώστας

Χρίστος Πυρίλλης

Δημήτρης Καραγιάννης

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΠ

Έδρα: «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Προπονητής: Ζάκης Παπαδόπουλος

Social Media: ENP Basketball