Μπορεί η πολύ καλή απόδοση, η διαχείριση και τα αποτελέσματα του Απόλλωνα, να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και τα ρεπορτάζ, όμως είναι αρκετά τα θετικά που προκύπτουν, μέσα από τη δουλειά του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στις προπονήσεις.
Τι έχει αποκτήσει όμως επιπλέον ο Απόλλωνας, σε αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος; Μα φυσικά, ένα άκρως αξιόπιστο τερματοφύλακα, τον Δημήτρη Δημητρίου.
Πολλές φορές αναφερόμαστε σε «βασικό», «αναπληρωματικό» κήπερ, όμως στην περίπτωση της ομάδας της Λεμεσού, έχουμε να κάνουμε με ένα εξαίρετο δίδυμο στα γκολπόστ.
Για τις ικανότητες του Γιοβάνοβιτς, δεν υπάρχει λόγος να… αναλύσουμε τα δεδομένα, απλά ο Δημήτρης, παίρνοντας συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά, «χτίζει» αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός, πως ο 22χρονος κήπερ, έχει καταγράψει τα μοναδικά clean sheets της ομάδας της Λεμεσού, σε επίσημο αγώνα.
Τα παιχνίδια τα οποία αγωνίστηκε ο Δημήτρης είναι τα εξής:
ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 2-1
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ 3-1
ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1

Και τώρα, επιστρέφει στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού ο Γιοβάνοβιτς. Κόντρα στην ΑΕΛ, πήρε την έγκριση από το ιατρικό επιτελείο, όμως ο Τσόρνιγκερ έδωσε για άλλη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον διεθνή κήπερ. Και τα πήγε περίφημα όποτε χρειάστηκε… Και άντε τώρα να… βγεις από μέσα. Όποιον και να επιλέξει ο Γερμανός, ο Απόλλωνας μόνο να κερδίσει έχει, μέσα από αυτό τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο…

Κύπρος Εγγλέζος