ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι δυο ομάδες προσέφεραν θέαμα και ευκαιρίες μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ωστόσο τελικά πήραν από έναν βαθμό.

Στο 11ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου σε μαρκάρισμα του Εραμούσπε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέιρα και έτσι έγινε το 0-1. Ο ΠΑΣ που είχε μπει καλύτερα στο παιχνίδι, απάντησε με κεφαλιά του Κάργα στο 19′, ωστόσο Επασί μπλόκαρε. Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου, όταν ο Βαν Ντούινεν έφυγε στην κόντρα μετά από πάσα του Νέιρα, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στο 20ο λεπτό. Δυο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με ωραία ενέργεια και σουτ του Μιλιντσεάνου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γυρίσουν στο ματς, όταν ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ στο 39′. Ενώ, στο 40′ είχαμε τη μαγική ενέργεια από τον Νέιρα, ο οποίος πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ μπηκε δυνατά, καθώς στο 47′, μετά από γύρισμα του Σάλιακα ο Σνάιντερ σούταρε ψηλά άουτ. Ενώ, στο 56′ υπήρξε νέα απίθανη σέντρα του Σάλιακα, αλλά η κεφαλιά του Κάργα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60′ ο Επασί έκανε την απόκρουση του αγώνα σε τετ-α-τετ του Μορέιρα και κράτησε το 1-1 και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Κάργα έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αντιδράσει και ήταν λες και δεν βγήκε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά ο Μορέιρα δεν μπόρεσε να πλασάρει, μετά από το γύρισμα από δεξιά του Σάλιακα. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και δυο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντουρμισάι από τα 40 μέτρα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Σάλιακας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σναϊντερ, Περέα, Μιλιντσεάνου, Μορέιρα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (56′ Διαμαντής, 65′ Κοροβέσης), Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα (83′ Σελίμοβιτς), Βούρος, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Βαν Ντούινεν (83′ Γρίβας).