Το γκολ που σημείωσε ο Φρεντ στη νίκη της Φλουμινένσε επί της Μπραγκαντίνο είχε ιστορική σημασία, αφού τον έφερε μόνο 2ο στη λίστα των αρχισκόρερ του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Ο Φρεντ έμεινε μόνος 2ος στη λίστα των αρχισκόρερ του πρωταθλήματος Βραζιλίας με το γκολ που σημείωσε στη νίκη της Φλουμινένσε επί της Μπραγκαντίνο με 2-1.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και έφτασε τα 155 γκολ στο Brasileirão από το 2003 και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αμέρικα μέχρι το 2021.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του τον Ρομάριο, ο οποίος είχε 154 γκολ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα, ένα παραπάνω από τον Εντμούντο που βρισκόταν στην 3η θέση μέχρι πρότινος. Στην κορυφή, πάντως, δεν βρίσκεται κάποιο από τα προφανή ονόματα, όπως του Πελέ, του Ζίκο ή του Τούλιο (όλοι τους έχουν πάνω από 500 γκολ καριέρας), παρότι το πρωτάθλημα άρχισε το 1959 και περιλαμβάνει τη “χρυσή” περίοδο όλων τους.

Κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας είναι ο Ρομπέρτο Ντιναμίτε, ο οποίος από το 1971 μέχρι το 1993 σημείωσε 190 γκολ στο πρωτάθλημα για τη Βάσκο ντα Γκάμα.