Ανάρτηση από τον Λευτέρη Μέρτακκα για το φινάλε της καριέρας του.
Αναλυτικά έγραψε:
Είκοσι έξι (26) χρόνια στα γήπεδα, δεκαοκτώ εκ των οποίων επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. 350 επίσημοι αγώνες με Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΑΕΚ Λάρνακας και Αγία Νάπα. Πίεση, χαρα, λύπη, αγωνία, κούραση, πόνος …. Αυτά είναι μερικά από τα συναισθήματα που σου δίνει ο αγωνιστικός χώρος.
Πάντα σκεφτόμουν ότι πρέπει να σταματήσω την σωστή στιγμή (πριν εκτεθώ αγωνιστικά 🙂 ). Την τελευταία χρόνια έπαιξα σε 33 ματς από τα 36. Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα καλά αφού δεν είχα τραυματισμούς. Συνεχώς όμως σκεφτόμουν ότι στερούσα την θέση σε κάποιο νεαρό που τώρα ξεκινάει την καριέρα του, όχι γιατί ήμουν κατά πολύ καλύτερος του αγωνιστικά αλλά λόγω εμπειρίας. Σταματάω παρά το ότι σωματικά ακόμα μπορώ, γιατί είναι καιρός να μην στερώ πράγματα από την οικογένεια μου, την εργασία PGS Lighting Electrical και τα άτομα που αγαπώ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους προπονητές, συμπαίκτες, αντιπάλους, παράγοντες, εφόρους, φροντιστές και επαγγελματίες του χώρου. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις τρεις ομάδες που αγωνίστηκα Ένωση, ΑΕΚ, Αγία Νάπα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ επίσης την εταιρεία Novel Sports Agents και προσωπικά τον Tasos Kyrmitsis και Costas Elia για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.
ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Σ´ΑΓΑΠΩ στην οικογένεια μου και την σύζυγο μου Antonia Papantoniou που πάντα ήταν δίπλα μου.