Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν Απόλλωνας και Ιωνικός και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Αρκετές φάσεις στο ματς ενώ ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 85’. Πρώτος βαθμός για τον Απόλλωνα, στους πέντε έφτασαν οι Νικαιώτες.

Στο 12ο λεπτό ο Σλίβκα έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, ο Μύγας έδιωξε και ο Φατιόν σούταρε στα σώματα ενώ στο 18’ το σουτ του Σαλί κόντραρε και ο Χουτεσιώτης μάζεψε εύκολα. Στο 221ο λεπτό ο Τουαρίμα σέντραρε από αριστερά αλλά ο Τσιλούλης δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση από το ύψος της περιοχής και στο 26’ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Ο Τσιλούλης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι αλλά ο Χουτεσιώτης έσωσε εντυπωσιακά.

Στο 37ο λεπτό ο Απόλλωνας έκλεψε στο κέντρο κι έφυγε στην κόντρα, ο Σλίβκα άνοιξε όμορφα αριστερά στον Σαλί, ο οποίος από ιδανικό σημείο, πλάσαρε απελπιστικά άστοχα. Στο 40ο λεπτό ο Τουτουαρίμα έκανε το σουτ απλό πλάγια αριστερά αλλά ο Χουτεσιώτης έπεσε κι έσωσε και πάλι.

στο 50ο λεπτό ο Κότσαρης εδίωξε τη σέντρα σουτ του Μύγα ενώ στο 53’ το σουτ του Καμπράλ, έξυσε το δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 59’ ο Παμλίδης πέρασε πανέμορφα τον Μύγα αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 67’ ο ίδιος έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει.

Στο 68’ ο Κότσαρης έσωσε δύσκολα μετά από λάθος γύρισμα του Μπρούνο Άλβες, ενώ στο 69’ ο Πορτογάλος έκανε νέο τραγικό λάθος, ο Μάναλης πλάσαρε και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 82’ ο Κότσαρης έδιωξε δύσκολα μετά από σέντρα του Βαλεριάνου από αριστερά και στην εξέλιξη της φάσης ο Κάνιας σούταρε από μακριά αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 85ο λεπτό ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Τσιλούλης με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες, Τουτουρίμα, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Φαν Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Ντάουντα (72’ Ιωαννίδης), Σαλί (46′ Παμλίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ Κωνσταντινίδης), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας (87’ Μπουένο), Άοσμαν (64’ Μάναλης), Καμπράλ (64’ Κάνιας), Τουράμ.