Σε ένα πρωτάθλημα που αποδεικνύεται απ’ το ξεκίνημά του πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια κι αρκετοί… μεγάλοι την έχουν πατήσει, η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί στο μέγιστο βαθμό σοβαρότητας και συγκέντρωσης στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην «Αρένα» (19:00, Primetel).
Η ομάδα της Λάρνακας εξάλλου είναι… παθών, έχοντας στραβοπατήσει στην πρεμιέρα κόντρα στη Δόξα. Ως εκ τούτου, καλείται να δείξει πως το πάθημα της έχει γίνει μάθημα, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει το μοναδικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκονζάλεθ, Τιάγκο, Γκαρσία και Μαρτίνεθ. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τούμπας θα βρίσκεται στο τέρμα, με τον Ζοέλ να έχει τις δικές του πιθανότητες. Οι Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με μπακ τους Τάντι και Ροσάλες.
Δεδομένο το δίδυμο Λουΐς Γκουστάβο-Μάμας στη μεσαία γραμμή. Επικρατέστεροι για τα άκρα είναι οι Ακοράν και Γκιούρτσο, με τους Τρισκόφσκι και Νταρμπισάιαρ στην επίθεση.

Ανδρέας Βεντούρης