Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΕΜΕΔΟ: «Κάνουν λάθος όσοι περίμεναν να μην σηκωθώ…»
Ελλάδα

ΣΕΜΕΔΟ: «Κάνουν λάθος όσοι περίμεναν να μην σηκωθώ…»

Το πρώτο του μήνυμα για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται έστειλε ο Ρούμπεν Σεμέδο μέσα από τα social media που διατηρεί.
Σε αυτό υποστηρίζει για μία ακόμα φορά την αθωότητά του και ευχαριστεί όσους τον έχουν στηρίξει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, επεσήμανε προς όσους δεν τον πιστεύουν ότι θα κάνει τα πάντα για να σηκωθεί ξανά και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά.
Το μήνυμα αναφέρει: «Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσο μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.
Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανελλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ