Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ομόνοια και Πάφος FC στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που έγινε ντέρμπι με το τι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο.
Η Πάφος πήρε προβάδισμα στο 16′ με τον Σεμέδο και ο Μιχαήλ με αυτογκόλ στο 56′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Καλύτερη η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς στο α’ ημίχρονο, είχε δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους μπροστά στην εστία του Φαμπιάνο, που είχε αντίδραση στο 14′ και το 28′, όχι όμως και στο 16′. Ανέβασε ρυθμούς η Ομόνοια μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε και έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, με τον Παναγιώτου να έχει τις καλύτερες φάσεις στο 84′ και στο 90′.
Με τον ένα βαθμό έφυγαν οι δύο ομάδες από το γήπεδο, στους 4 οι «πράσινοι» στους 5 οι Παφίτες.

OI 11AΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέζιακς, Σέχου, Μπασιρού, Ζαχαρίου (73′ Τζιωνής), Λοϊζου, Ατιέμγουεν (46′ Κακουλλής), Τσέποβιτς (79′ Παπουλής)
Στον πάγκο: Ουζόχο, Παναγή, Κίκο, Ψάλτης, Λανγκ, Χαραλάμπους, Ντούρις

ΠΑΦΟΣ FC (Nτ. Μίλανιτς): Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Κοβάσεβιτς (60′ Φουρ), Ζάιρο (90′ Μπαμπαγιάν), Αουρέλιο, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Πάνιτς, Μπάιριτς, Πάντσεον (86 Ντράγκομιρ)
Στον πάγκο: Πέτρου, Αντός, Παλάσιος, Αντωνίου, Μπεριγκό, Αμπντουσαλάμοφ, Φυλακτού, Μουλαζίμις, Πάγιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχαήλ, Κβίντα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 6353
ΣΚΟΡΕΡ: 16′ Σεμέδο, 56′ Μιχαήλ αυτ.
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
4ος: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Fernandes Correira Gustavo
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ENHΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Έναρξη του αγώνα.
6′
Aτομική ενέργεια του Ζαχαρίου, που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ρούτκο.
14′ Διπλή φάση για την Πάφο FC. Ο Ζάιρο πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ με τον Φαμπιάνο να δι΄ώχνει. Ο Πάντσεον σε δεύτερο χρόνο δοκίμασε το βολέ, η μπάλα σταμάτησε στον Γιούστε και απομακρύνθηκε.
16′ ΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα του Βαλακάρι από τα δεξιά, ο Σεμέδο με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι, θα νικήσει τον Φαμπιάνο και θα ανοίξει το σκορ. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.
28′
Μεγάλη φάση για την Πάφος FC. O Zάιρο μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή της Ομόνοιας, όμως το πλασέ του σταμάτησε στον Φαμπιάνο.
32′ ΣΧΟΛΙΟ: Καλύτερη και πιο επικίνδυνη στο παιχνίδι η ομάδα των φιλοξενουμένων, δίκαια πήρε το προβάδισμα. Κατεβαίνει με ταχύτητα στην περιοχή του Φαμπιάνο, με τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας να μην έχει βοηθήσει ακόμη στο δημιουργικό κομμάτι. Εξ’ ου και η περισσότερες προϋποθέσεις έχουν βγει από τα άκρα της επίθεσης.
38′ Απειλεί ξανά η Πάφος. Μακρινό σουτ του Κοβάσεβιτς, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο.
43′ Mεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Λοΐζου από κοντά, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία του Ρούτκο.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC
Έναρξη του β ημιχρόνου.
46′
Αλλαγή για την Ομόνοια. Κακουλλής αντί του Ατιέμγουεν.
51′ Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι. Ο Σεμέδο έπεσε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Σέχου, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.
56′ ΓΚΟΛ 1-1: Σέντρα του Λέζιακς από τα αριστερά, ο Μιχαήλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούτκο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.
60′
Αλλαγή για την Πάφο. Φουρ αντί Κοβάσεβιτς.
73′ Aλλαγή για την Ομόνοια. Ο Τζιωνής αντί του Ζαχαρίου.
79′ Ο Παπουλής αντί του Τσέποβιτς.
84′ Πολυ΄ καλή στιγμή για την Ομόνοια. Ο Παναγιώτου έκανε το πλασέ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ρούτκο.
85′ Αλλαγή για την Πάφο. Ο Ντράγκομιρ στη θέση του Πάντσεον.
86′ Κίτρινη στον Μιχαήλ.
88′ Κίτρινη στον Κβίντα.
90′ Μεγάλη φάση για την Ομόνοια, το σουτ που έγινε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ο  Παναγιώτου με κεφαλιά, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρούτκο.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 1-1