Η Βιγιαρεάλ ήταν η ομάδα που σταμάτησε τη φόρα της Ρεάλ και απέσπασε 0-0 μέσα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για την 7η αγωνιστική της La Liga. Οι “μερέγκες” προέρχονταν από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως η κάτοχος του Europa League κατάφερε να την κρατήσει στο μηδέν και κυρίως να περιορίσει τον κορυφαίο επιθετικό στην εκκίνηση της σεζόν, Καρίμ Μπενζεμά.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” είχε τον έλεγχο του ρυθμού και την μπάλα στα πόδια, όμως η Ρεάλ ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Βινίσιους και Ροντρίγκο που βρίσκονταν στα πλευρά του Μπενζεμά ήταν οι πιο απειλητικοί παίκτες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χερόνιμο Ρούλι. Στον αντίποδα, ο Αρνό Χρούνεφελντ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, με τον Τιμπό Κουρτουά να σώζει πολύ δύσκολα.

Στην ανάπαυλα ο Κάρλο Αντσελότι πέρασε στον αγώνα τον Εντουαρντό Καμαβινγκά στη θέση του Ροντρίγκο και ανέβασε τον Μάρκο Ασένσιο πιο ψηλά, όμως και πάλι οι ευκαιρίες ηταν γηπεδούχων ήταν λίγες. Στα τελευταία λεπτά οι “μερένγκες” έκλεισαν τη Βιγιαρεάλ στην περιοχή της (αν και ο Ζεράρ Μορένο έχασε μία τεράστια ευκαιρία), όμως το γκολ δεν ήρθε και ο Αντσελότι παρακολούθησε μόλις την τρίτη “λευκή” ισοπαλία σε 127 παιχνίδια του στον πάγκο της Ρεάλ.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Νάτσο, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (72’ Αζάρ), Ασένσιο (81’ Ίσκο), Μπενζεμά, Ροδρίγο (46’ Καμαβινγκά), Βινίσιους

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο, Φόιθ (85’ Γασπάρ), Πάου Τόρες, Παρέχο, Καπού, Πίνο (84΄Πένα), Κοκλέν (58’ Ντιά), Αλκάθερ (58’ Μόι Γκόμεθ), Χρούνεφελντ (84’ Τριγέρος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ