Ο Νταβίντ Καταλά πραγματοποίησε μαζεμένες αλλαγές στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αλκή σε σχέση με την Πάφο –κατ’ ακρίβεια, τους άλλαξε όλους-κι αυτό αναμένεται να πράξει στον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στην «Αρένα».
Αυτή τη φορά δεν θα τους αλλάξει όλους, αλλά… σχεδόν όλους. Κι αυτό γιατί η απουσία του Μίκελ Γκονζάλεθ λόγω των νέων ενοχλήσεων που αισθάνεται στον προσαγωγό, θα δώσει την ευκαιρία στον Νέναντ Τόμοβιτς, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο κύπελλο, να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού και στο πρωτάθλημα.
Μπορεί οι πρώτες εντυπώσεις από τον Κρίστιαν Ζοέλ να ήταν θετικές, αλλά είναι πιθανόν να επιστρέψει στο τέρμα ο Ιωακείμ Τούμπας. Στην άμυνα, μαζί με τον Τόμοβιτς θα αγωνιστεί ο Μιλίτσεβιτς, ενώ για τις θέσεις των άκρων, επικρατέστεροι είναι οι Τάντι και Ροσάλες.
Στη μεσαία γραμμή επιστρέφουν οι Λουΐς Γκουστάβο και Ραφαήλ Μάμας. Στα άκρα αναμένεται να δούμε τους Ακοράν και Γκιούρτσο, όπως και τους Τρισκόφσκι και Νταρμπισάιαρ στην επίθεση.
Πλην του Γκονζάλεθ, δεν υπολογίζονται επίσης οι Μαρτίνεθ, Γκαρσία και Τιάγκο, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Εσπινόσα.

Ανδρέας Βεντούρης