Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι με την Πάφος FC και οι 11 από αυτούς θα πάρουν φανέλα βασικού.
Ο Νορβηγός προπονητής έχει δύο πράγματα στο μυαλό του. Από την μια να παρουσιάσει ένα σύνολο με βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι με την Δόξα και από την άλλη θα σκέφτεται και το ματς με την Καραμπάχ και ανάλογα θα βγάλει και το πλάνο του.
Με βάση το γεγονός ότι θα δει… πακέτο τα ματς με Πάφος FC και Καραμπάχ, είναι και δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για την 11άδα.
Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια όπως και ο Λέζιακς αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα επιλέξει δύο εκ των Χούμποτσαν, Λανγκ και Παναγιώτου ενώ η θέση δεξιά θα στην άμυνα έχει άμεση σχέση και με τις επιλογές της μεσαίας γραμμής και εξηγούμαστε:
Αν παίξει ο Σέχου στο κέντρο μαζί με τον Μπασιρού για να αντικαταστήσει τον Γκόμεθ τότε θα παίξει δεξιά στην άμυνα ο Ψάλτης. Αν ο κόουτς επιλέξει το νεαρό Χαραλάμπους για τη μεσαία γραμμή τότε το πιθανότερο είναι ο Σέχου να παίξει δεξιά.
Μεσοεπιθετικά τώρα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ο προπονητής θα επιλέξει ανάμεσα σε πέντε για τρεις θέσεις και αναφερόμαστε στους Τζιωνή, Λοίζου, Ζαχαρίου, Ατιέμγουεν και Παπουλή (ο ένας από αυτούς θα πλαισιώνει τον επιθετικό) και στην κορυφή θα παίξει ένας εκ των Τσέποβιτς ή Κακουλλή.