Στις νίκες επέστρεψε η Γουέστ Χαμ, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λιντς και την άφησε με άδεια χέρια. Προηγήθηκαν τα παγόνια, που παρέμειναν χωρίς τρίποντο στη σεζόν.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Μπενραχμά από μακριά, πέρασε μόλις έξω ενώ στο 6’ ο Αντόνιο έκανε το σουτ από τα δεξιά και ο Μελιέ έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η Γουέστ Χαμ συνέχισε να πιέζει και στο 10’ ο Μπενραχμά έκανε νέο σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Μελιέ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση ενώ στο 13’ και ο Φαμπιάνσκι έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Ντάλας.

Το ματς είχε απίθανο ρυθμό και στο 19ο λεπτό η Γουέστ Χαμ έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο Ροδρίγο έκλεψε και σέντραρε από αριστερά, ο Κλιχ έστρωσε με τη μία στον Ραφίνια κι εκείνος πλάσαρε για το 1-0. Στο 21’ το γύρισμα του Αντόνιο από δεξιά, έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 35΄το σουτ του Ραφίνια έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Χαμ.

Στο 36’ ο Μελιέ έπεσε κι έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Αντόνιο, ενώ στο 44’ μετά από σέντρα του Μπενραχμά από αριστερά, ο Αντόνιο δε βρήκε για λίγο την μπάλα στο πίσω δοκάρι. Στο 45+3’ ο Αντόνιο έδωσε όμορφα στον Φορνάλς, που πλάσαρε πάνω στον Μελιέ.

Στο 53’ ο Σούτσεκ σκόραρε με κοντινό πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Αντόνιο είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Μελιέ, ο οποίος στο 62’ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Σούτσεκ.

Στο 64’ ο Ραφίνια έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Κλιχ πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι, ενώ στο 67’ ο Μπόουεν έκανε το σουτ με το αριστερά από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Φίρπο και κατέληξε στα δίχτυα της Λιντς για το 1-1.

Στο 83’ ο Αντόνιο έκανε φοβερή ενέργεια και πλασέ από αριστερά αλλά ο Μελιέ του είπε όχι all;a sto 90′ o Αντόνιο πέρασε όμορφα τον Σάκλετον και από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Φίρπο, Κούπερ, Κ.Κρέσγουελ, Ντάλας, Σάκλετον (90+2′ Σάμερβιλ), Φίλιπς, Κλιχ, Ραφίνια (69’ Ρόμπερτς), Τζέιμς (46’ Χάρισον), Ροδρίγο

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ζουμά, Τσουφάλ, Ογκμπόνα, Α.Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπενραχμά, Φορνάλς (78’ Βλάσιτς), Μπόουεν (90+2′ Ντόουσον), Αντόνιο