Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΛ δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα όπου θέλει τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια.

Οι βασικές ατάκες του:
«Όταν έχεις ένα τρίποντο στην έδρα σου κι ένα βαθμό εκτός έδρας, πρέπει να είσαι ικανοποιημένος, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό».
«Τα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικά από τα άλλα παιχνίδια.  Θα είναι καλύτερο τώρα λόγω του ότι θα έχουμε και κόσμο μετά από καιρό».
«Όταν είσαι παίκτης είναι σίγουρα καλύτερα, γιατί δεν σκέφτεσαι πολλά. Όταν είσαι προπονητής, πρέπει να σκεφτείς πολλά».
«Βλέπω δυνατό παιχνίδι με ρυθμό. Θα έχει κάθε ομάδα την τακτική της, αλλά στα ντέρμπι μπορεί να τα αλλάξει όλα ένας παίκτης με μία ενέργειά του. Βλέπω ένα πολύ καλό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα με κόσμο και ο καλύτερος να κερδίσει».
«Όταν είσαι στην ΑΕΛ κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι νίκη. Δεν έχει σημασία αν είναι ντέρμπι ή δεν είναι ντέρμπι. Δεν σημαίνει πως αν έρθει ισοπαλία, αν δεν κερδίσουμε, θα πεθάνουμε, έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αλλά σίγουρα αυτό το ντέρμπι είναι σημαντικό για εμάς, όπως και για τον Απόλλωνα».
«Ευτυχώς θα έχουμε κόσμο σ’ αυτό το ντέρμπι. Ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρει τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Σίγουρα θέλουμε να έρθουν περισσότεροι».