Για τα αγωνιστικά και το κεφάλαιο διατησία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για τα αγωνιστικά εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ:
«Θα είναι αποστολή ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, θα δούμε για Αλεξάντερ, σίγουρα εκτός οι Τζουμ και Αλμπάνης, πιο έτοιμοι οι Μαυρίας και Αλεσάμι. Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα καταδείξουν και το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, υπάρχει σεβασμός στην ΑΕΛ».
Για το κεφάλαιο διαιτησία: «Η θέση μας είναι πάγια, ο πρόεδρος μας είχε έντονες διεργασίες αυτή τη βδομάδα. Θέλουμε VAR με ξένους διαιτητές. Ήμασταν η πρώτη ομάδα που είπαμε πως θα δώσουμε ευκαιρία στους Κύπριους διαιτητές.  Από την 3η αγωνιστική γίνεται κυκεώνας λαθών, δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα. Επειδή είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, πάμε στο VAR με ξένους διαιτητές για να αποφευχθεί η προκατάληψη. Όταν είναι τα ίδια πρόσωπα, είναι αναπόφευκτο να μην ανατρέχεις στο παρελθόν. Από το 2012, έχουμε καταγεγραμμένα όλα τα λάθη των διαιτητών σε κάθε αγώνα εις βάρος μας. Αλίμονο να υπάρχει άφεση αμαρτιών για λάθη που στέρησαν τίτλους στον Απόλλωνα. Όταν «παγώνει» η εικόνα και την παραποιούμε, τότε θα καταστρέψουμε και το VAR. Πέρσι με το VAR, ο Απόλλωνας ήταν αήττητος στη δεύτερη φάση, αν και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Δώσαμε συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Η ΚΟΠ έδειξε διάθεση για βελτίωση, ενήργησε τάχιστα και είναι προς τιμήν της. Αν δεν αξίζει στον Απόλλωνα να κερδίσει στο γήπεδο, θα το πούμε. Αν του αξίζει όμως και του το στερούν άλλοι, τότε θα διαμαρτυρηθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».