Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας.
Δόξα και Εθνικός έμεινε στο ισόπαλο 0-0, πήραν από έναν βαθμό και συνεχίζουν. Η Δόξα έφτασε τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Εθνικός πήρε τον πρώτο του στην σεζόν.
Στο 84ο λεπτό πέτυχε γκολ η Δόξα και με παρέμβαση του Πορτογάλου Γκουστάβο Κορέιρα το γκολ ακυρώθηκε.
Σκόρερ ήταν ο Σάσι μετά από σουτ του Μπαλντέ αλλά η παράβαση έγινε στο ξεκίνημα της φάσης όπου… πιάστηκε σε θέση οφσάιντ ο Εμπραλίτζε.
Ήταν ένα παιχνίδια πολύ καλό με πολλές ευκαιρίες και το 0-0 αδικεί και τις δύο ομάδες. Μια ισοπαλία με περισσότερα από ένα γκολ για κάθε ομάδες ίσως να αντικατόπτριζε καλύτερα την εικόνα της αναμέτρησης.
Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο που είχε τις κλασικές του ευκαιρίες, η Δόξα πίεσε στην επανάληψη και έχασε τις δικές τις μεγάλες φάσεις.

ΔΟΞΑ (Κ.Σακκάς): Πρινιωτάκης, Αντενόν, Ασαμόα (46′ Σάσι), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς (90+1′ Καλλής), Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού (46′ Χριστοφή), Κυριάκου, Εμπραλίτζε (90+3′ Οικονομίδης), Μέσκα (67′ Μπαλντέ)
Στον πάγκο: Ορφανίδης, Ντίας, Ολιβέιρα,  Φασουλιώτης, Βασιλείου
ΕΘΝΙΚΟΣ (Η.Χαραλάμπους): Μπογκαντίνοφ, Πηλέας, Περατικός, Μ.Ηλία (87′ Κ.Ηλία), Αράζ (56′ Ασούμπρε), Κουντόμπιακ, Ζάκπα (58′ Φόμπρεχτ) Γκόρουπετς, Φλοριάν (58΄  Ελουντού) (87′ Άδωνη), Ταράσοβς, Χολ
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Άδωνη, , Ασούμπρε, Ιωάννου, Κυπριανού, Φόλμπρεχτ, Μωυσέως, Κουμής

ΣΚΟΡΕΡ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντάμοβιτς, Αντενόν/ Πηλέας, Περατικός, Γκόρπουπετς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 100
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Fernandes Correira Gustavo
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Δοκίμασε από μακριά το σουτ ο Φλοριάν αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

10′ Μπήκαν με πολύ καλή διάθεση στο παιχνίδι οι δύο ομάδες αλλά για την ώρα δεν έφτιαξαν τις μεγάλες φάσεις.

15′ Κίτρινη κάρτα στον Αντάμοβιτς.

18′ Κίτρινη στον Πηλέα για χέρι.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Από καλή θέση στην περιοχή ο Φλοριάν έπιασε το σουτ αλλά ο Μάριος Στυλιανού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή τέρματος έδιωξε σε κόρνερ.

27′ Ο Ασαμόα βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή του Εθνικού αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μάριος Περατικός και έδιωξε την μπάλα.

35′ Καλή φάση για την Δόξα. Ο Εμπραλίτζε εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κοβάσεβιτς βρήκε στο πρώτο δοκάρι, έκανε το τακουνάκι αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Γκόρουπετς έκανε την συρτή μπαλιά από δεξιά και από πολύ κοντά ο Ζάκπα δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

37′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Γκόρουπετς εκτέλεσε το κόρνερ και από κοντά ο Ζάκπα και πάλι ανενόχλητος δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

42′ Μακρινό σουτ του Εμπραλίτζε πάνω από τα δοκάρια.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Τα στατιστικά του α΄ ημιχρόνου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ο Εθνικός Άχνας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο την μπάλα, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, τρεις έναντι δύο της Δόξας αλλά και οι τρεις ήταν κλασσικές ευκαιρίες, η μία με τον Φλοριάν και οι άλλες δ΄ύο με τον Ζάκπα.

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Δύο αλλαγές για την Δόξα. Πέρασαν στο παιχνίδι οι Χριστοφή και Σάσι αντί των Στυλιανού και Ασαμόα.

48′ Απειλεί η Δόξα. Άλλαξαν την μπάλα Σαντίκ και Σάσι, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Μπογκαντίνοφ και μάζεψε την μπάλα.

50′ Αλλαγή για τον Εθνικό. Στην θέση του Αράζ πέρασε ο Ασούμπρε.

55′ Ευκαιρία για την Δόξα. Ο Σάσι μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μπογκαντίνοφ στην κλειστή του γωνιά απέκρουσε σε κόρνερ.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Σαντίκ από κοντά ΄έκανε το σουτ αλλά ο Μπογκαντίνοφ πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και κράτησε το μηδέν.

64′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πηλέα από μακριά, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Πρινιωτάκης.

68′ Σουτ του Περατικού, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Δόξας και έφυγε κόρνερ.

72′ Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα. Η κεφαλιά του Αντενόν από κοντά έφυγε λίγο έξω.

75′ Απαντά στις μεγάλες ευκαιρίες ο Εθνικός. Έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Μάριος Ηλία έπιασε την γυριστή κεφαλιά αλλά ο Πρινιωτάκης με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το μηδέν.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Εμπραλίτζε έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, έκανε την συρτή μπαλιά και ο Σαντίκ από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα έξω.

78′ Δυνατό σουτ του Μπαλντέ, η μπάλα έφυγε έξω.

Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας. Στο 50% για κάθε ομάδα.

84′ Ο Μπαλντέ έκανε ένα σουτ, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Σάσι ο οποίος σταμάτησε την μπάλα με το δεξί και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Εμπραλίτζε στο ξεκίνημα της φάσης.