Ναι μεν, η νίκη-πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας, βελτίωσε το σκηνικό στον Αρχάγγελο, ναι μεν, επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές με την απόδοση τους, ευχαρίστησαν τον προπονητή, όμως ο Σωφρόνης, είδε και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, είδε επίσης και αδυναμίες οι οποίες θα πρέπει (επειγόντως) να βελτιωθούν.
Από την επόμενη μέρα του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, σήμανε κυριολεκτικά καμπανάκι για το επόμενο ματς με την ΠΑΕΕΚ (Δευτέρα στις 200:00 στο ΓΣΠ) αφού θεωρεί και δύσκολο και κομβικό το εν λόγω ραντεβού της ομάδας του.
Είδε την ΠΑΕΕΚ και στους δύο αγώνες της, κράτησε όλα τα στοιχεία που έχει σαν ομάδα και θα δώσει τις ανάλογες εντολές στους παίκτες του, προκειμένου να βρουν τρόπο να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Επιστρέφει ο Οκριασβίλι, μάλλον θα προλάβει ο Κβιλιτάια, ενώ ο Εφραίμ μετρά πλέον αντίστροφα για να γυρίσει με τη σειρά του.
Εκτός θα είναι οι Ντε Βινσέντι, Σάντος, Βινίσιους και ο Σωφρόνης έχει μέχρι και την προπόνηση της Κυριακής, ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα όλων των παικτών για να σχηματίσει την 11άδα και το σύστημα που θα παρατάξει εναντίον της ΠΑΕΕΚ.